Opening Ceremony hylder klassiske komponister med anderledes band-merchandise

Band-tees og andet merchandise er normalt forbundet med rytmisk musik og har sjældent været inkluderet i samme sætning som klassisk musik – indtil nu. Opening Ceremony har nemlig lavet en række designs, der hylder klassiske komponister og musikere som Beethoven, Bach, Tchaikovsky, Debussy og Chopin.

Kollektionen har fået titlen ’Composers’ og består af en samling t-shirts, crewnecks og sweatpants udstyret med blandt andet komponisternes navne, tangentgrafik og ord som ’Overture’ og ’Concerto’. De forskellige designs har en umiskendelig streetwear-vibe, med flere items der leder tankerne hen på skaterbrands som Supreme, Bianca Chandôn og Gosha Rubchinskiy.

Et par favoritter herfra er det Gosha-agtige Beethoven-sæt og den røde ’Overture’-tee.

Find kollektionen HER.

composers-2
composers-3
composers-4
composers-5
composers-6
composers-7

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af