Copenhagen Fashion Week: Ganni serverede 90’er-cocktails på Penthouse

Ganni inviterede ind i de tætpakkede, rødt oplyste lokaler på Penthouse til fremvisningen af deres AW16-kollektion, ’Damon and the Queen’. Titlen henviser til designer Ditte Reffstrups to britiske inspirationer: Damon Albarn og Dronning Elizabeth og hendes rige.

Inspiration var tydelig i kollektionen, der blandede grunge- og britpopelementer i en kraftig 90’er-cocktail. Og det var en mikstur med mange forskellige smage. Camouflagemønstre, leopardprint, kraftig pink, mørke blomsterbroderinger og tern blev sendt ned ad catwalken, blandet med en god dosis glitter og glimmer.

Særligt velfungerende var de mange ligebenede og stumpende buksevarianter i maskuline snit og varierende materialer, der stod som et godt modspil til kollektionens ellers pigede udtryk.

ganni_bedste

 
Showets højdepunkt
Blandt de bedste looks var en lang, ternet vest sat udover en højhalset, hvid strikkjole med ekstra lange ærmer og en 90’er-uundgåelig slip-dress i en militærgrøn nuance. Et pyjamaslignende lyseblåt sæt fortjener også at blive nævnt. Her var skuldrene dækket med mørkerøde og sølvglitrende striber, der fortsatte nedover modellens ryg og bryst og endte i glitrende frynser.

Showets største overraskelse
Showet blev på graciøs vis lukket af Nadja Bender, der var klædt i et velstylet sæt, hvor en gulvlang, lyseblå velour- og satin-sag med korte ærmer og en dyb udskæring var sat udover et par grungy gul- og sortternede stumpebukser.

Læs også: Følg hele vores dækning af Copenhagen Fashion Week

ganni024_bendner2Nadja Bendner

 
ganni
ganni4
ganni1
ganni2
ganni3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af