Homer svarer på spørgsmål live i en ny episode af ‘The Simpsons’

Homer svarer på spørgsmål live i en ny episode af ‘The Simpsons’

‘The Simpsons’ gør det live – hvilket er ret bemærkelsesværdigt og første gang for en tegnefilmsserie. Konkret er der tale om to direkte transmitterede Q&A-sessions med Homer Simpson på tre minutters varighed efter en episode, der får premiere 15. maj.

Læsere kan sende spørgsmål ind, som Homer kan svare på live. Det kan han, ifølge et interview med showets producer Al Jean, ved hjælp af bevægelsessensorer monteret på Dan Castellanetas ansigt, som eksempelvis Benedict Cumberbatch og Lupita Nyong’o også har gjort som henholdsvis Smaug i ‘Hobbitten’ og Maz Kanata i ‘Star Wars: The Force Awakens’.

‘The Simpsons’ har de senere år haft dalende seertal og forsøget her er et tydeligt forsøg på at gøre serien aktuel igen. Al Jean afslører, at de afhængig af populariteten af de to Q&A-sessions vil arbejde på at lave længere produktioner.

Læs også: Se de bedste filmreferencer ‘The Simpsons’ nogensinde har lavet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af