Lækket Samsung-reklame bekræfter, hvad vi allerede vidste: Galaxy S7 bliver vandafvisende

Lækket Samsung-reklame bekræfter, hvad vi allerede vidste: Galaxy S7 bliver vandafvisende

En Samsung-medarbejder har enten jokket gevaldigt i spinaten eller også har Samsung selv lige afmonteret lidt af brodden på deres forestående unboxing af den næste Galaxy-model. I hvert fald ved vi nu, at Galaxy S7 er vandafvisende.

Det viser reklamevideoen herunder, der er lækket via Samsungs indonesiske YouTube-kanal. Alt tyder på, at det er en ganske officiel reklamefilm, men at den simpelthen bare er sluppet ud før tid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I kommentarsporet hersker der lidt tvivl om, hvorvidt det virkelig er en Galaxy S7 Edge, der optræder i reklamevideoen, simpelthen fordi den ligner Galaxy S6 Edge rigtig meget. Men denne model virker til at have fjernet kamerabulen og have lidt rundere kanter end S6 Edge – og så har den tydeligvis også trådløs opladning.

SamsungGalaxyS7-3

 

Selvom beskrivelsen i videoen siger, at modellen ikke er vandtæt og at den aldrig bør blive nedsunket i vand, så er budskabet i videoen ret tydelig: At #TheNextGalaxy til en vis grad er vandafvisende, jævnfør bueskydning i regnvejr. Ifølge kilder, der har udtalt sig til andre techmedier, vil den have en officiel vandtæthedscertificering.

SamsungGalaxyS7-2

 

Videoen er i øvrigt akkompagneret med et teaser-site, der hæfter nogle mere eller mindre afslørende slogans til den kommende smartphone – blandt andet, at den har sikkerhed i højsædet (kan være et tegn på den rygtede iris-scanner) og at den bringer lys i mørket (kan være et tegn på et forbedret kamera til billeder i lav belysning).

Samsung løfter (endnu mere) officielt først sløret for Galaxy S7 21. februar til Mobile World Conference i Barcelona.

Læs også: Alt, hvad vi (måske) ved om Samsung Galaxy S7 – er den bedre end iPhone 6S Plus?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af