LEGO laver ‘The Force Awakens’-spil, der også udforsker tiden efter ‘Return of the Jedi’

LEGO laver ‘The Force Awakens’-spil, der også udforsker tiden efter ‘Return of the Jedi’

Takket være en produktbeskrivelse der kom lidt for tidligt online på Xbox Games Store, er nyheden om et ‘Star Wars: The Force Awakens’-LEGO-spil blevet lækket – og nu bekræftet med første trailer.

Spillet tager udgangspunkt i ‘The Force Awakens’, og genfortæller filmens handling med det sædvanlige humor-betonede LEGO-twist. Listen over spilbare karakterer er lang, og inkluderer helte såvel som skurke. Ydermere lover trailerbeskrivelsen mulighed for både at gå på opdagelse i galaksen og tage kampen op mod First Order.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samarbejdet mellem LEGO og Star Wars er lang og frugtbar. Allerede tilbage i 2005 fik vi ‘LEGO Star Wars: The Video Game’, mens sidste, og fjerde, udgivelse kom i 2011 med lanceringen af ‘LEGO Star Wars III: The Clone Wars’. Det kommende spil er derfor ikke uventet – men lover ikke desto mindre nyt indhold til Star Wars-universet.

Der hvor det bliver rigtig spændende er i det eksklusive indhold hvor spilleren går på opdagelse i tidsrummet mellem ‘Return of the Jedi’ og ‘The Force Awakens’. LEGO lover at spillet hermed vil give indsigt i nogle af den seneste films mange mysterier.

Her er nogle af de ting vi gerne vil have afklaret (men som spillet nok næppe afslører):

Hvis du stadig ikke har set hverken ‘Star Wars: The Force Awakens’ eller ‘Star Wars: Return of the Jedi’, og på mirakuløs vis har undgået spoilers indtil nu – tillykke, imponerende arbejde! – men kig væk.

1) Hvordan er Kylo Ren kommet i besiddelse af Darth Vaders brændte hjelm? Og hvorfor har Luke, Han og Leia ikke fortalt ham at Vader vendte tilbage til den lyse side inden han døde – der er noget Kylo har misforstået, hvis han mener at han genoptager morfars masterplan.

2) Hvem er Rey?

3) Hvad i alverden har Luke lavet i al den tid i eksil? Fandt han nogensinde det første Jedi-tempel?

4) Hvordan mistede C-3PO sin arm, og hvor længe har han måtte bære rundt på den røde erstatning?

5) Hvilke ændringer til Stormtrooper-træningen er blevet indført, siden der endelig er nogle af rekrutterne der kan ramme det de skyder efter? Og er det kun TR-8R der er blevet udstyret med den åh-så-seje blasterstav?

6) Hvordan er Supreme Leader Snoke blevet involveret i det hele, og hvad er hans tilhørsforhold til vores helte?

Vi skal nok ikke regne med de helt store afsløringer, de kommer sikkert først dalende i de to næste film. Men under alle omstændigheder bliver det spændende at se hvordan LEGO fylder tomrummet op med sidequests.

LEGOs ‘Star Wars: The Force Awakens’ udgives til PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U og 3DS d. 28. juni. Deluxe Edition kan forbestilles nu.

Læs også: ‘Star Wars’-parodierne fortsætter på Twitter: Ensomme Luke er mere trist end emo-Kylo

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af