Palace afslører ventet sommerkollektion – kommer til salg i marts

Palace afslører ventet sommerkollektion – kommer til salg i marts

Sæt alarmen til klokken 01:00 om natten torsdag den 10. marts, for når klokken bliver ét minut over et, så åbner Palace for salget af skateboardmærkets SS16-kollektion (se den hele nedenfor) via sin webshop. Og det gælder sikkert om at være hurtig på tasterne.

For ti dage siden var det Supreme, der fyldte gaderne omkring London-butikken med folk, som håbede på at få fingre i skatemærkets sommerkollektion, ligesom webshoppen gik ned, da onlinesalget startede i sidste uge. Kollektionen er allerede udsolgt og findes nu kun på diverse reselling-sites.

Og Palace er netop et andet brand, der kan få hypebarometeret til at sprænge i forventningsglæde og købelyst. Siden det engelske skatemærke teasede den kommende kollektion på Instagram for små to uger siden, har vi ventet på den fulde kollektion.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

SS16 SAVETH PEA BLADSAVETH PEA

Et billede slået op af @palaceskateboards den

Fredag aften lagde designer og bagmand Lev Tanju og co. så den ny lookbook på deres site med beskeden om releasedatoen. Hvis du tilfældigvis er i London, vil det være muligt at købe tøjet allerede fra den 5. marts, men ja, forvent lidt kø.

PALLY-SS16-DROP-1_1
Kollektionen er på mange måder klassisk Palace med fokus på joggingsæt, t-shirts, hoodies og caps, men det, Supreme og Palace netop er gode til, er at skubbe til grænserne. Palace har for eksempel denne gang et lyserødt joggingsæt og matchende skjorte og bukser med et vildt print af en masse billeder.

PALLY-SS16-DROP-1_5
Ligesom Hood By Air gjorde det under New York Fashion Week, så hacker Palace også et logo, nemlig Panasonics på en striktrøje, hvor de skriver Palasonics i stedet og i øvrigt også kopiere cykelsports verdensmestertrøje.

Det er Palace-skateren Blondey McCoy, der igen agerer lookbook-model. Han har i øvrigt også sit eget tøjmærke, Thames London.

Læs også: De seks bedste nye sommerjakker fra Supreme

PALLY-SS16-DROP-1_24
 
PALLY-SS16-DROP-1_21
 
PALLY-SS16-DROP-1_20
 
PALLY-SS16-DROP-1_18
 
PALLY-SS16-DROP-1_17
 
PALLY-SS16-DROP-1_16
 
PALLY-SS16-DROP-1_15
 
PALLY-SS16-DROP-1_14
 
PALLY-SS16-DROP-1_13
 
PALLY-SS16-DROP-1_11
 
PALLY-SS16-DROP-1_10
 
PALLY-SS16-DROP-1_9
 
PALLY-SS16-DROP-1_8
 
PALLY-SS16-DROP-1_7
 
PALLY-SS16-DROP-1_4
 
PALLY-SS16-DROP-1_3
 
PALLY-SS16-DROP-1_2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af