American Apparel vil også fokusere på diversitet – annoncerne spiller stadig på sex

American Apparel vil også fokusere på diversitet – annoncerne spiller stadig på sex

De seneste par år har mildt sagt været svære for det amerikanske basismærke med blandt andet en fyret chef og en konkursbegæring. Men American Apparel giver ikke op så let.

Uden grundlæggeren Dov Charney forsøger mærket nu at slippe af med de røde tal på bundlinjen og få brandets image tilbage til tidligere tiders storhed. I et interview med Adweek løfter firmaets marketingansvarlige, Cynthia Erlend, sløret for nogle af planerne.

»Vi arbejder sammen med de her utrolige feminister, granny panty-pigerne fra Me and You (Mayan Toledano og Julia Baylis, red.). De dyrker almindelige kvinder, og det er en god underbygning af at levere produkter og support til kvinder i alle former og størrelser«, siger hun blandt andet i interviewet og fortæller, at mærket netop gerne vil lave tøj til alle kropstyper.

Som ovenstående billede viser, har American Apparel dog ikke umiddelbart tænkt sig at droppe de ellers meget omdiskuterede sexflirtende annoncer.

»Marketing er svævende, alt udvikler sig, og moden har udviklet sig i løbet af de seneste ti år. Annoncerne bliver kantede, ægte, uafhængige og revolutionerende med unge kunstnere. Det kan godt være seksuelt, måske ikke. Det bliver som de frit vil udtrykke sig«, siger Erlend.

Den marketingansvarlige fortæller også, at American Apparel snart er på vej med en ny mere eksklusiv t-shirt, og at de arbejder meget fokuseret med onlinesalg, efter at de har været nødt til at lukke flere butikker i forbindelse med konkursbegæringen. Læs hele hendes interview på Adweek.

Læs også: Skandaleombrust American Apparel-grundlægger giver ikke op – starter nyt basic-tøjmærke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af