Endelig: Snart kan Xbox-gamere spille mod PlayStation-gamere

Endelig: Snart kan Xbox-gamere spille mod PlayStation-gamere
'Rocket League' bliver formodentlig et af de første spil, der kan spilles på tværs af platforme.

Microsoft åbner nu – endelig – op for, at man kan spille de samme spil mod hinanden, uanset hvilken konsol, man sidder med. Det annoncerede Microsoft i går. Det blev for nylig en mulighed for Xbox One-spillere mod PC-gamere med Windows 10 via Xbox Live, men muligheden har aldrig eksisteret mellem for eksempel PlayStation og Xbox. Det bliver det nu.

Ændringen kræver at de enkelte spil understøtter muligheden og det er der pt. ingen, der gør. Xbox fortæller dog, at sidste års vildt populære Rocket League vil være et af de første spil, der understøtter muligheden og opfordrer Sony til at åbne op for et gamingunivers på tværs af platforme.

Tidligere har det været sådan, at man ikke har kunnet spille mod andre, selvom man har samme spil. Det har fungeret som en effektiv mur mellem konsoller, der har betydet, at alle online-gamere er sprunget på den konsol, som de fleste af deres venner har.

Det giver samtidig mening, at Microsoft er interesseret i at nedbryde den væg, da deres Xbox-salg er blevet overgået gevaldigt af Sonys PlayStation-salg i årevis.

Læs også: Faderen til ‘Metal Gear Solid’ laver eksklusiv PlayStation 4-titel i eget firma

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af