Apple opdaterer MacBook: Hurtigere processorer, længere batterilevetid og selvfølgelig rosaguld

Apple har netop opdateret sine MacBooks, så de nu kommer med Intels nyeste processorer, en forbedret USB C-port og tilmed kommer i den populære lyserøde version – eller rosaguld, som den hedder hos Apple

Læg dertil forbedret grafikydeevne, hurtigere flash-lagring og med forlænget batterilevetid, så den forlænges med cirka en time. Ifølge en pressemeddelelse er det Apples tyndeste og letteste Mac nogensinde. 8 GB hukommelse bliver standard i alle udgaverne af de nye MacBooks.

Den kommer med en Force Touch-touchpad, der vibrerer, så man får en bedre taktil fornemmelse af handlingerne. Derudover er det den første MacBook, der er udformet i 100 procent aluminium – selv hængslerne. Desuden kommer den i fire farver: Grå, sølv, guld og nu rosaguld.

De nye MacBooks kan købes via Apple.com nu og i butikker fra og med i morgen. Den fåes i tre modeller:

– 1,1 GHz dual-core Intel Core m3-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,2 GHz, 8 GB hukommelse og 256 GB flash-lagring til 11.299 kroner.

– 1,2 GHz dual-core Intel Core m5-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,7 GHz, 8 GB hukommelse og 512 GB flash-lagring til 13.999 kroner.

– Eller i specielle konfigurationer omfattende en 1,3 GHz dual-core Intel Core m7-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,1 GHz.

Læs også: Apple har lanceret en unik, skriggul iPad – som formodentlig kommer til at koste en arm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af