OnePlus 3: Alt hvad vi håber, tror og drømmer om i den nye flagskibsdræber

OnePlus 3: Alt hvad vi håber, tror og drømmer om i den nye flagskibsdræber

OnePlus er på en indtil videre vellykket mission om at bide skeer med de største smartphoneproducenter og lave smartphones i høj klasse til en langt lavere pris. Rygterne om den næste OnePlus model, der formentlig hedder OnePlus 3, flyver, og skal man tro dem, så kan vi godt endnu engang få forventningerne i vejret.

Vi har samlet alle rygterne om den nye OnePlus 3 og samlet en liste med features, som vi ønsker os i det nye budgetvenlige flagskib.

Ifølge medstifteren af OnePlus, Carl Pei, vil OnePlus launche deres næste flagskib i slutningen af andet kvartal eller starten af juni. Den kinesiske side GizmoChina rapporterer rygter om en launch mellem 18.-28. maj. Alt tyder altså på, at vi kommer til at se den nye OnePlus 3 i indeværende måned, men intet er endnu sikkert, da OnePlus har misset deadlines før.

Derfor er alt, vi kan sige med rimelig sikkerhed, at OnePlus lancerer en ny topmodel og at det bliver snart. Noget helt andet er, hvad rygterne siger – og det lyder lovende.

CarlPei2
Carl Pei – One Plus’ medstifter.

Rygterne

Selvom intet er sikkert er der selvfølgelig snuppet en del rygter ud fra produktionslinjen. Nogle kan være fake, men en del af det har vi en rimelig mavefornemmelse omkring.

Specs

Ifølge lækkede benchmarktests ser det ud til at OnePlus hopper med på plusbølgen, og launcher to versioner af OnePlus 3. En standard version, og en lidt dyrere version med mere saft og kraft. Om den skal hedde OnePlus 3 Pro, OnePlus 3S eller hvad navnet bliver, vides ikke, men det er fedt at se, at de kommer med et billigere alternativ til den helt store model.

Ifølge de lækkede benchmark test kommer de to modeller med henholdsvis 4 og hele 6 GB RAM (!). En kilde har udtalt, at der kommer en 32 GB model med 4 GB RAM og en lidt dyrere 64 GB model med 6 GB RAM (!!). Dejligt at se, OnePlus tilsyneladende sløjfer 16 GB-modellen og samtidig tilsyneladende prissætter 32 GB-modellen på samme niveau.

Benchmark-testene viser yderligere, at OnePlus 3 kommer med den nye lynhurtige Snapdragon 820, en femtommers skærm i Full HD 1.920 x 1.080 pixel, måske et større batteri end det tidligere ellers kæmpe store 3.300 mAh batteri, Android Marshmallow, et 16 MP bagudvendt kamera og et 8 MP front-kamera. Med undtagelse af skærmen decideret godkendte og på mange måder imponerende specs.

OnePlusDesign
Lækkede billeder.

Design

OnePlus 1 og Two lignede meget hinanden, men Carl Pei har udtalt, at den nye OnePlus 3 vil komme med et helt nyt design. De lækkede billeder herover giver en idé om det nye udseende. (Forhåbentlig er disse andre lækkede billeder fake – jøsses).

Billederne tyder på at OnePlus 3 kommer med et bagpanel af glas og som noget helt nyt at skærmen er dækket af spejlglas.

Det ser ud til at OnePlus’ billige alternativ, OnePlus X, har givet inspiration til det nye design – hvilket vi så absolut intet har imod. Det er en designperle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På billederne herover glimrer fingerscanneren med sit fravær. Det undrer flere medier sig naturligvis over og det ville da også være et mærkeligt skridt at tage for OnePlus, hvis rygtet taler sandt. Forhåbentlig betyder den manglende fingerscanner, at OnePlus har implementeret en next-gen iris-scanner, som i stedet for fingeraftrykket scanner dit øje med meget stort præcision.

Pris

Prisen for OnePlus 3 rygtes at være mellem 2.000 og 2.600 kroner, hvilket ville være fuldstændig sindssygt for de specs – men ikke usandsynligt i forhold til startpriserne på de tidligere modeller. Umiddelbart er det temmelig lavt sat, i særdeleshed for den store model, som vi forventer i hvert fald kysser de 3.000 kroner og formodentlig også mere.

 


Ønskerne

OnePlus 3 lyder allerede som en smartphone i topklasse, men der er alligevel nogle ting, vi ønsker os at se i det nye flagskib. Her er vores ønskeliste:

Invites_blog
Nej, tak.

Ingen invitation

Først og fremmest håber vi, at OnePlus nu er klar til at droppe det invitationssystem, der har holdt udbuddet af tidligere modeller lavt (og deraf efterspørgslen høj). Med OnePlus Two havde de mere end almindeligt svært ved at følge med produktionen, men vi håber virkelig, de er vokset med opgaven, så 3 kan lanceres uden invitationssystemet.

NFC

OnePlus forsvarede den manglende NFC-chip i OnePlus Two med, at det ikke var noget deres kunder efterspurgte. Det kan meget vel være, at OnePlus 1 (der havde NFC-chip) var lidt forud for sin tid, men NFC er centralt i dag for en lang række betalingsløsninger. Det skal bare være der.

OnePlusX12
Fra venstre OnePlus X, OnePlus 1 og OnePlus 2.

Hurtig opladning

Hurtig opladning manglede også i OnePlus Two. Mange producenter blærer sig med, hvor hurtigt de kan lade deres telefoners batteri og det er noget vi sætter stor pris på. Hurtig ladning er en forholdsvis ny feature i smartphones, men med det store batteri, der sidder i OnePlus Two og rygterne om et endnu større i OnePlus 3, så er det noget vi helt klart håber at se i det næste OnePlus-flagskib.

Bedre fingerscanner

OnePlus Twos fingerscanner har ry for ikke at være den mest konsistente på markedet. For at en fingerscanner skal være smart, skal den virke hver gang og blive en naturlig del smartphonebrugen. Hvis ikke OnePlus forbedrer deres scanner til samme niveau som Samsungs og Huaweis, så håber vi virkelig på en velfungerende iris-scanner. Vi ønsker os en bedre fingerscanner eller måske et bud på en iris-scanner.

En QHD skærm

Den nye Galaxy S7 Edge har det, og vi kan ikke få nok. En QHD eller QuadHD eller 1440p skærm er fire gange opløsningen på en normal HD-skærm. Den ser fantastisk ud og vi ser den gerne i den nye OnePlus 3. Når det så er sagt, så skal vi huske på, at en skærm med en bedre opløsning, er en skærm med en højere pris. Hvis en 1080p skærm er det der skal til for, at OnePlus kan holde prisen nede på omkring 2.500 kroner, så er det et kompromis, vi gerne tager.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Længere levetid

3.300 mAh er et stort batteri, men OnePlus Two er også en stor smartphone. Både OnePlus 1 og Two leverede strøm til ca. en dags brug, men heller ikke mere end det. Nu til dags er det normalt at se halvanden til to dages brug på en enkelt opladning og det vil vi ligeledes gerne se i OnePlus 3. Rygterne om et større batteri og en mindre skærm kunne godt tyde på en længere batteri-levetid.

Plads til microSD

Det her går ud til alle producenter af smartphones: Lad mig sætte et microSD kort i min smartphone. OnePlus 3 kommer formentlig i en 64 GB model, og det er også nok plads for de fleste, men skulle du komme i pladsproblemer, så er det guld værd at kunne udvide med 32, 64 eller 128 GB. 

Læs også:  OnePlus annoncerer en markant anderledes OnePlus 3: Kan være klar inden sommer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af