OnePlus annoncerer en markant anderledes OnePlus 3: Kan være klar inden sommer

OnePlus annoncerer en markant anderledes OnePlus 3: Kan være klar inden sommer

OnePlus hviler ikke på laurbærrene i deres fast besluttede kamp for at dræbe de store producenters flagskibssmartphones. OnePlus-medstifter og administrerende direktør Carl Pei har i et interview med CNET under Mobile World Conference i Barcelona afsløret, at den næste model allerede er i støbeskeen. Den kommer sidst i andet kvartal, altså med stor sandsynlighed i juni.

Carl Pei afslører ikke meget om selve smartphonen, men afslører, at det bliver deres nye flagskibsmodel, at den vil have et væsentligt andet design end forgængerne og at de går efter at skabe samme aha-oplevelse som OnePlus One-modellen var for mange brugere.

Sidste år lancerede OnePlus både modellen 2 og X, hvoraf den sidste i særdeleshed imponerede med ikke bare et elegant design, men også imponerende specs for en billig mønt.

OnePlusX12
Fra venstre: OnePlus X, One og 2

 

En hjørnesten i OnePlus’ relative succes har været deres enormt effektive hype-generering på sociale medier og i deres ret trofaste community om alle deres hidtidige modeller, One, 2 og X. Derfor er det også en anelse uvant, at Carl Pei på denne relativt traditionelle måde spolerer overraskelsesmomentet.

Men noget kan tyde på, at OnePlus skifter grundlæggende spor med 3. De har eksempelvis helt droppet invitationssystemet, der gjorde det sværere at få fingrene i deres tidligere modeller og således gjorde dem mere eftertragtede. Det er uvist, om OnePlus 3 bliver lanceret med invitationssystemet.

Læs også: Kommentar: Det er højt at flyve, dybt at falde for OnePlus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af