OnePlus lancerer den nye, billigere model X i vanvittige materialer

På smartphonemarkedet er kinesiske OnePlus stadig en relativt lille spiller, siden de lancerede deres første model for bare halvandet år siden. Men kigger man på deres evne til at generere hype, deres følgerskare og deres ambitionsniveau, er de umulige at komme uden om.

Netop nu har de offentliggjort deres tredje smartphone, der følger i halen på OnePlus 2, der knap er trillet af samlebåndet. Til et event i London kunne administrerende direktør Carl Pei fremvise OnePlus X, der er en lidt mindre smartphone end de forgående modeller med en fem-tommers skærm.

Den kommer i to modeller: Onyx og den eksklusive Ceramics. Begge modeller kommer med en metalramme, der bringer minder frem om den smukke iPhone 4. Onyx er på begge sider lavet af et helt stykke højpoleret sort glas, mens Ceramics, som navnet antyder, er lavet med en bagside af keramik, der tager næsten en måned at producere. Det skal bages to gange ved 1.500 grader i 28 timer og efter hver bagning køles helt ned. Derfor bliver den også kun produceret i 10.000 eksemplarer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De kolde fakta inkluderer blandt andet 1080p OLED-skærm med en opløsning på 441 ppi (pixels per inch), en Snapdragon 801-processor, 2525 mAh-batteri, 3 GB RAM og 16 GB hukommelse, der kan udvides op til 128 GB i dual-SIM-porten. Kameraerne er på henholdsvis 13 og 8 MP og udviklet med fokus på at tage billeder hurtigt. Det fokuserer på 0,2 sekunder.

Styresystemet i den nye model er som altid OnePlus’ egen version af Android, OxygenOS. Til det, har OnePlus udviklet deres egen første app, OnePlus Radio.

I nuværende valutakurser kommer de danske priser til at ligge omkring 2.000 for Onyx og 2.750 for Ceramics-modellen. De kommer til salg i England og USA i første omgang og i Indien og Europa i løbet af november – og første måned er det endnu en gang kun med en invitation man kan købe de nye modeller.

Derudover kunne OnePlus også afsløre et nyt produkt i form af nye in-ear-høretelefoner med navnet Icons.

Om OnePlus X bliver en succes er ikke til at sige, men den understreger, at OnePlus ikke har planer om at tage foden fra gaspedalen.

Læs også: Kommentar: Det er højt at flyve, dybt at falde for OnePlus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af