Lupita Nyong’o, Miguel og mange flere viser sympati med immigranter i nye video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Donald Trump må hive de sidste hårtotter ud, hvis han ser videoen, der er lavet for at fejre, at juni er Immigrant Heritage Month i USA.

Budskabet er nemlig ikke til at tage fejl af: Der skal være plads til os alle. Og for at sætte ansigt på det vigtige budskab har blandt andre Miguel, Lupita Nyong’o, Bobby Cannavale og Rosario Dawson valgt at medvirke i videoen, hvor de minder folk om, at USA er bygget af immigranter.

Uden at nævne Trump eller præsidentvalget med et ord fremstår videoen alligevel som et vigtigt wakeup-call til amerikanske vælgere lige nu – også selv om den er lavet med sædvanlig amerikansk sans for storladenhed.

Læs også: Instagram sætter fokus på diversitet i moden – hylder minoritetsmodeller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af