Beyoncé, Miguel m.fl. reagerer på ugens skyderier i USA med tårer, vrede og ny musik

Beyoncé, Miguel m.fl. reagerer på ugens skyderier i USA med tårer, vrede og ny musik

Det har været en voldsom uge for USA’s indbyggere. Onsdag aften blev den sorte amerikaner Alton Sterling dræbt af to politibetjente i Louisiana, og torsdag blev den tragiske hændelse fulgt op af en skydegal mands mord på fem hvide politibetjente under en demonstration imod politivold i Dallas, Texas.

Skyderierne har hen over weekenden fået flere amerikanske superstjerner til at vende sig mod de sociale medier og gå i studiet for at dele følelser af protest, sorg og fortvivlelse.

Beyoncé delte i går en video på sin Instagram med det bølgende texanske flag og navnene på de dræbte politimænd. Den sorthvide video blev fulgt af en længere kommentar, hvor Bey afviser enhver form for vold i kampen for fred.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

R’n’b-crooneren Miguel har vendt sin frustration og sorg udad på den følelsesladede nye sang ‘How Many’, som han indspillede natten til fredag og lagde op på sin Soundcloud med hashtagget #blacklivesmatter.

»How many black lives does it take to wake the change?« synger han henover den sparsomme produktion og erklærer, at han vil opdatere sangen hver uge, indtil den er færdig.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Under sin koncert til Wireless Festival i London fredag aften brød Miguel ud i tårer på scenen, da han opfordrede publikum til at tænke over skyderiernes effekt på de fremtidige generationer i USA.

»We can’t let shit just blow over and not take action any more«, sagde han blandt andet. En fan fangede talen i videoen nedenfor.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#Miguel breaks down on stage at #WirelessFestival addressing police brutality. pt. 2. A video posted by @utorlive on

Færre tårer og mere vrede og ‘call to action’ kan mærkes i The Game og Snoop Doggs reaktion på Alton Sterling-mordet. Fredag morgen annoncerede The Game på sin Instagram, at de to ville lede en fredelig demonstration under parolen H.U.N.T. (Hate Us No More/ Hunt Us No More) ved LAPD’s hovedkvarter i Los Angeles.

»I’m calling ALL GANGS, ALL RACES, ALL GROWN MEN affiliated or not & WE WILL STAND UNIFIED tomorrow !!!!« skrev rapperen blandt andet i kommentaren til billedet, imens Snoop Dogg delte en video fra selve demonstrationen. Se både billede og video nedenfor.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Operation H.U.N.T Meet NOW at Joe’s auto park parking 1221 west 3rd street Los Angeles California 90017 Calling: ALL AFRICAN AMERICAN MEN, MEXICAN AMERICAN MEN & any other RACE of REAL MEN with heart to stand with us today & walk peacefully to the LAPD headquarters. [LEAVE ALL WOMEN & CHILDREN AT HOME… THIS IS OUR MISSION FOR THEM] Do not: bring any weapons or anything illegal. Do not come high or belligerent.. We don’t need any HOT HEADS or anyone there for the wrong reasons… We will stand as we are, UNIFIED. I’m calling ALL GANGS, ALL RACES, ALL GROWN MEN affiliated or not & WE WILL STAND UNIFIED tomorrow !!!! Our numbers are all the weapons we need !!! We do not need to be dumb, retarded or uncivilized today… ALL WE NEED IS EACH OTHER… I will not lead any of you into a trap !!!!! Objective: to make the Californian government & it’s law branches aware that from today forward, we will be UNIFIED as minorities & we will no longer allow them to hunt us or be hunted by us !!! Let’s erase the fear of one another on both sides & start something new here in the city of Los Angeles, a city we all love & share ! There are many things that have to be done to rectify this situation that has plagued us for hundreds of years & UNIFICATION is the 1st step !!! Again, I’m asking for ALL of my AFRICAN AMERICAN, MEXICAN AMERICAN & any other AMERICAN who has the heart to STAND WITH US to meet us at the above address & take the 1st step into altering our future for our children & our FAMILIES….I LOVE EVERY ONE OF YOU & WE OWE IT TO OURSELVES & OUR FAMILIES TO BE MEN & TAKE A STAND MY BROTHERS.. THE TIME IS NOW – The Game @derekdidit

A photo posted by The Game (@losangelesconfidential) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Læs også: Drake deler stærkt brev ovenpå Sterling-mordet: »It left me feeling disheartened, emotional and truly scared«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af