‘No Man’s Sky’-trailerserie udforsker galaksen og fremhæver spillets fire kerneområder

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det længe ventede ’No Man’s Sky’ er endelig færdigudviklet og for at lade op til lanceringen byder PlayStation på fire trailers, der giver et bedre indblik i spillets kernemekanikker.

Første trailer i serien er ’Exploration’, der fremhæver det kæmpemæssige univers og giver en forsmag på nogle af de utallige eksotiske landskaber man kan udforske.

Som spiller starter man i et afsidesliggende del af galaksen og får til formål at bevæge sig mod universets centrum. På vej derhen må man udforske planeter for at samle ressourcer ind og får samtidig mulighed for at opdage og navngive nye planeter, planter og dyr.

Spillets enorme omfang giver dig gode chancer som opdagelsesrejsende, da det er usandsynligt at andre spillere har taget samme rute. Jo flere planeter du udforsker, desto flere ressourcer og teknologier kan du samle ind, for at opgradere udstyr og rumskib. Et bedre rumskib giver dig nye udforskningsmuligheder, og så videre.

De tre resterende videoer i serien omhandler ’Combat’, ’Trading’ og ’Survival’ – og byder tilsammen på en dækkende introduktion til det kommende spil.

’No Man’s Sky’ er tilgængelig i Danmark fra den 10. august til PlayStation og PC.

Læs også: Årets mest hypede spil er en realitet – ’No Man’s Sky’ er endelig klar til udgivelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af