10 år med zombiemassakre: ’Dead Rising’ fejrer rundt og genudgiver trilogien

10 år med zombiemassakre: ’Dead Rising’ fejrer rundt og genudgiver trilogien

’Dead Rising’ har med dets hjernedødt simple præmis – dræb zombier – ikke udviklet sig synderlig over årene. Men underholdende er det. Og nu, lige i tide til at lade spillere op til ’Dead Rising 4’, genudgives alle tre spil til de nyeste konsoler.

’Dead Rising Triple Pack’ består af ’Dead Rising’, ’Dead Rising 2’ og ’Off the Record’ og lanceres i anledning af ti års jubilæet for det oprindelige spils udgivelse. Med opdateret grafik kan du genlopleve dine bedste massakre-minder eller for første gang dykke ned i det udøde hav.

Spillenes styrke har alle dage været deres helt perfekte blanding af monotoni og kreativitet: for godt nok går spillet ikke ud på andet end at pløje zombier ned, men det kan gøres på utallige måder. Alt fra plæneklippere til en bambsekanon tages i brug og spillet er så bizart i våbenvalget at det aldrig rigtig når at blive kedeligt.

Tidligere var spilserien forebeholdt Xbox 360 konsolen, men nu får PlayStation-spillere også lov til at tage kampen op. ’Dead Rising 4’ forbliver dog hos Xbox og lanceres til PC og Xbox One til december.

Hvis man ikke har mod på at bruge 400 kr. på pakkeløsningen kan de tre spil også købes separat for cirka 130 kr. stykket. Udover genudgivelserne fejrer PlayStation jubilæet med en splinterny ’Dead Rising’ hjemmeside, der kan introducere nye spillere til franchisen og tease den kommende udgivelse.

Læs også: ’Sonic Mania’ byder ikke på noget nyt – og det er meningen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af