Amerikansk Pokémon GO-spiller har fanget ’em all – med lidt hjælp

Amerikansk Pokémon GO-spiller har fanget ’em all – med lidt hjælp

Så lykkedes det endelig. Den ihærdige amerikanske Pokémon GO-spiller Nick Johnson har fanget de 145 Pokémons, der i øjeblikket er tilgængelige på Jordens digitale overflade. Det skete, da han i Sydney fangede den sjældne Kangaskhan, der kun er tilgængelig i Australien og New Zealand.

28-årige Nick Johnson opnåede første gang Pokémon GO-berømmelse, da han som den første fangede de 142 lommemonstre, der var tilgængelige i USA og postede om sin bedrift på Reddit. Det vakte interessen hos sponsorer som Expedia og Marriott Hotels, der har hjalp ham på vej ved at finansiere Pokémon-jagten kloden rundt.

I Europa fangede han Mr. Mime, der kun er tilgængelig her og i Asien fangede han Farfetch’d, der ligeledes kun kan findes der.

Ægte Pokémon-fans vil dog indvende, at Nick Johnson ikke er i mål. De originale Pokémons talte 151 arter, men seks af disse er endnu ikke dukket op nogensteds i spillet. Det drejer som en den lyserøde saltdej Ditto, de tre såkaldte legendary birds Articuno, Zapdos og Moltres, foruden Mew og naturligvis den ultimative badass Mewtwo. Det forventes at disse seks vil dukke op løbende i forbindelse med særlige events i spillet.

I morgen rejser Nick Johnson til Japan for forhåbentlig at lægge et visit forbi Nintendo.

Læs også:Nye sneakers hjælper dig med at fange Pokémons

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af