Apple sætter dato på iPhone-event: Sløret invitation hinter om ny funktion

Apple sætter dato på iPhone-event: Sløret invitation hinter om ny funktion

For alle Apple-fans svarer september til jul. Det er nemlig stort set altid her, der sker nye ting på æble-fronten. Apple har netop udsendt en invitation til pressen til den 7. september, hvor techgiganten vil afsløre den nye iPhone 7 samt den tilhørende plus-udgave. Og – traditionen tro – har Apple hintet om nye features i telefonen i invitationen, som ser sådan her ud:

unnamed.0.0

 

Umiddelbart ligner det jo bare noget sløret grafik, der tegner toppen af Apples æble-logo, samt en kedelig invitation til at følge med den 7. Men de seneste år har invitationerne til Apples event gemt på rigtige mange hints til, hvad der ville være eventets omdrejningspunkt. Derfor har internettets snushane-detektiver også allerede tolket heftigt på grafikken.

De har blandt andet tydet, at Apple højst sandsynligt hinter om, at der i den nye iPhone vil være to kameraer på bagsiden. Det er de to lyse cirkler i forgrunden på invitationen. Men hvad bruger man to kameraer på bagsiden til? Til at skabe dybde i billedet, hvor forgrunden er skarp og baggrunden er sløret. Præcis som de andre, farverige prikker på billedet, er. Denne effekt bliver kaldet for ‘bokeh’.

Dermed gør iPhone 7 sandsynligvis noget, som meget få smartphones kan. Bokeh-effekten er noget, man oftest finder på billeder fra professionelle kameraer, samt få andre smartphones, såsom Huawei P9. Det er dog vigtigt at påpege, at mange mener, at der kun vil være to kameraer på plus-versionen, så bokeh-aspiranter skal grave en del dybere i lommen.

Men de to kameraer er kun én af de features, som visse tror, vi vil få at se den 7. september. Websitet cultofmac.com er gået helt bananas i billedfortolkning, der kunne gøre enhver dansklærer lykkelig.

Billede2-iphone

 

Ifølge sitet vil vi altså både se modeller med nye farver, den vil være vandtæt og den sorte prik er sågar et tegn på, at jack-stikket er på vej væk. Umiddelbart virker det som ønsketænkning – måske bortset fra den sidste ting. men heldigvis er der kun en uges tid til, at vi får udløst spændingen.

Udover afsløringen af iPhone 7 forventer vi også at få en dato på det nye styresystem iOS 10 under eventet.

Læs også: Fuld smæk på iPhone 7-rygtebørsen: Hvad er sandsynligt og hvad er humbug?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af