Copenhagen Fashion Week: Randy var konsekvent og militærinspireret

Copenhagen Fashion Week: Randy var konsekvent og militærinspireret
Foto: Copenhagen Fashion Week

Den autodidakte designer Adrian Sølberg havde på modeugens sidste dag inviteret indenfor i Galleri Andersen’s trængte rammer for at fremvise sin tredje kollektion med mærket Randy. Trods sin status som off-schedule i det tætpakkede modeugeprogram, havde Randy-præsentationen lokket mange af den danske modebranches meningsdannere til, og det virkede som om de fremmødte kunne lide, hvad de så under det forholdsvis korte show.

Den unge designer havde nemlig en helt klar plan med sin kollektion, der modsat modeugens øvrige shows var præget af utraditionel sæsontænkning – en tankegang, der i øvrigt så småt er begyndt at bryde det traditionelle modesystem op.

randy_ss17_2 
Ikke overraskende var kollektionen derfor døbt ‘Kollektion 3’, og den bød fra ende til anden på en gennemført rød tråd med konsekvente militærreferencer, der trods konsekvensen ikke føltes malket på ét eneste tidspunkt, når modellerne med tilbagestrøget 90’er frisurer trådte ind på “catwalken”. For Adrian Sølberg havde naturligvis krydret universet med en upassende, overraskende, men også velfungerende kontrast. Det maskuline flirtede med femininiteten og sommerstemningen med flere blomsterprintede skjorter, der ofte var stylet som lag på lag.

randy_ss17_1 
Adrian Sølberg gik også mere sikkert til værks med et suit med shorts, men gav det selvfølgelig kant med store workwear-lommer og subtile militærpatches på blazeren. Derudover var der en armygrøn frakke med et stort patch på ryggen og flere versioner af vesten med overdimensionerede lommer, der for alvor gør comeback i modebilledet lige nu.

randy_ss17_5 
Man kan ikke komme udenom, at kreationerne helt overordnet gav lidt Gosha Rubchinskiy-vibes, og så man nærmere på detaljerne, var der fundet plads til militærinspirerede bælter i samme stil som dem, Gosha Rubchinskiy præsenterede i sin AW16-kollektion.

randy_ss17_2 
Adrian Sølberg er utvivlsomt inspireret af den russiske designer, men han tør også stå på egne ben, og derfor var Randy ‘Kollektion 3’ et spændende bekendtskab. Selv om kollektionen kun bød på 14 forskellige looks, var det tydeligt, at mærket har potentiale, og at Sølberg som designer går perfekt i spænd med tidsånden og det højaktuelle undergrundslook.

Showets højdepunkt
Skal man fremhæve et enkelt item fra kollektionen, må det være den grønne frakke. På ryggen var et stort patch med et R, tre striber, der hentydede designernes tredje kollektion og en stjerne i bedste militærstil. (Se den på vores Instagram).

randy_ss17_3 
Showets største overraskelse
Kan man virkelig parre blomsterskjorter med militærinspirationer og stadig være cool? Umiddelbart nej. Men gør man som Randy, så bliver svaret overraskende lavet om til et rungende ja!

Se hele vores omfattende dækning af Copenhagen Fashion Week HER.

Læs også: Showanmeldelse: Ellen Pedersen unge knægte var sexede på den kejtede måde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af