Danny McBride og Walton Goggins besudler amerikanske fastfood-ikoner

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At vreden og uvanerne sidder uden på tøjet hos d’herrer Walton Goggins og Danny McBride ved man godt, hvis man har set eksempelvis ‘Eastbound & Down’ og ‘The Hateful Eight’. Og sådan forholder det sig også i virkeligheden, hvis man skal tillægge GQ’s seneste video nogen som helst sandfærdighed.

Når livsstilsmagasiner tager deres forsideofre ind til photoshoots bliver det som regel dokumenteret med en akkompagnerende YouTube-video, der giver photoshootet en ekstra dimension og – med svingende held – fungerer som viralt netindhold. Således også GQ.

I tilfældet Danny McBride og Walton Goggins, der er aktuelle i ‘Vice Principals’ på HBO, er det ikke en ekstra dimension, snarere end det er en udvidet dimension.

De er blandt andet stadset ud som fallerede fastfood-maskotter og giver det hele et ekstra krydderi ved at smøre tykt på med krukkeriet og hardcore narkotikaforbrug.

Tidligere har Sophie Turner, Emilia Clarke og Amy Schumer lavet lignende spas.

Læs også: ‘Game of Thrones’-opvarmning: Emilia Clarke kan hverken finde sine drager, kålchips eller sin accent

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af