Kenzo og Spike Jonze skubber til konventionerne i ny parfumereklame – mindre sex, mere gak

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Uanset hvilket brand, der står bag, er parfumereklamer ofte kendetegnet ved kvinder, der slanger sig i stramt tøj, mens de skiftevis kigger sultent på en parfumeflaske og en veltrænet mand, hvoraf sidstnævnte gerne hvisker et eller andet i hendes øre og kysser hende på halsen. Er det en reklame for en herreparfume vendes rollerne bare om.

Men nu er det franske mærke Kenzo gået i en andet retning, hvor der er skruet ned for sex-klichéerne og i stedet op for girl power og det glade vanvid.

Bag den næsten fire minutter lange reklamefilm står den anerkendte filminstruktør Spike Jonze og koreografen Ryan Hueffington, der blandt andet har arbejdet med sangerinden Sia i forbindelse med hendes video til ‘Chandelier’. Måske giver det allerede et godt praj om, hvordan filmen udspiller sig? For selv om de første scener med skuespilleren Margaret Qualley, der er tidligere danser, ser meget tilforladelige ud, så skiftes der hurtigt spor, og filmens titel, ‘My Mutant Brain’, kommer til sin fulde ret med tunge beats, humoristiske dansetrin og overnaturlige kræfter.

Og hvis du ikke har fået nok, så kan du også lige gense Spike Jonzes tidligere dansefinurlighed med ingen andre end Christopher Walken, der dengang i en alder af 58 svingede hofter til Fatboy Slims ‘Weapon of Choice’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af