Månedens gear og gadgets: Verdens bedste smartphone og en ny Xbox

Månedens gear og gadgets: Verdens bedste smartphone og en ny Xbox

Der har været sommerferie i tech-verdenen, men der er alligevel kommet noget ganske banebrydende grej på markedet. Samsung har været flittige, og vi har fået opdateret nogle gamle kendinge. Tjek op på det nyeste grej, som sommeren har budt på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 er Samsungs nyeste flagskib. Den tidligere Note-model hed Galaxy Note 5, men for at simplificere deres produktlinjer, har Samsung valgt at kalde den nye telefon for Note 7, så den passer ind med ligeledes aktuelle Galaxy S7 og S7 Edge.

Samsung har prøvet mange forskellige gimmicks og underlige funktioner af gennem tidens løb, og det ser nu ud til at gå op i en højere enhed. Anmelderne kalder simpelthen Samsung Galaxy Note 7 for den bedste smartphone nogensinde.

Den er udført i metal og glas, og har samme buede kanter som Galaxy S7 Edge. Netop de buede kanter, har givet Samsung mulighed for, at sætte en 5,7 tommers 2K skærm i en smartphone, der er mindre end f.eks. Apples iPhone 6S Plus, som kun har en 5,5 tommers skærm.

På indersiden minder Note 7 meget om S7 Edge. Der er en Exynos octa-core processor, 4 GB RAM og samme hurtige kamera, som der sidder i S7 Edge. På grund af den tilhørende S Pen, som altid har fulgt med Note-serien, er der ikke blevet plads til et helt så stort batteri, som der sidder i S7 Edge. S7 Edge er dog blevet rost for sin overlegne batterilevetid, så mon ikke Note 7’s 3.500 mAh batteri skulle leve op til forventningerne?

Som nævnt bliver Samsung Galaxy Note 7 kaldt årets bedste smartphone, så vi venter spændt på, at få lov til at prøve den. Den udkommer den 2. september, men kan forudbestilles nu, og koster 6.695 kroner uden abonnement.

SamsungGearVR2
Den opdaterede version er lidt mere tjekket i all black.

2. Samsung Gear VR

Sammen med Galaxy Note 7 har Samsung præsenteret en opdateret version af deres virtual reality-headset, Samsung Gear VR. Samsung har hovedsageligt opdateret deres headset, fordi den gamle version kom med en Micro USB udgang, og den nye Galaxy Note 7 kommer med en USB-C-indgang.

Den nye version har nu et udskifteligt modul, så det både er muligt at tilkoble med Micro USB og USB-C. Den opdaterede 2016-model kommer i et stilrent, sort design, og Samsung har forbedret VR-oplevelsen ved at gøre synsfeltet på de nye briller større.

Den gamle Galaxy Gear VR var den bedste måde at opleve virtual reality på via smartphone telefon, så vi er begejstrede for at se, at Samsung sørger for at holde det billige VR-alternativ opdateret.

Samsung Galaxy Gear VR udkommer den 2. september sammen med den nye Note 7. De kan også forudbestilles nu, og koster 999 kroner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Samsung Galaxy TabPro S

Samsung har haft travlt hen over sommeren, og har også netop udgivet deres bud på en to-i-en tablet-pc, Samsung Galaxy TabPro S. TabPro S ser virkelig godt ud, og er en lækker modstander til Microsoft og Apple i kampen om den ideelle to-i-en tablet-pc.

Den kommer med en 12 tommer-skærm, med samme lækre 2K opløsning, som skærmene i Samsungs nyeste telefoner, og så er der for en gangs skyld keyboard inkluderet i prisen. Det er der hverken på Microsofts Surface eller Apples iPad Pro.

TabPro S har Windows 10 som styresystem, som giver rigtig gode muligheder for produktivitet, men desværre halter lidt bagefter på underholdningen. Med andre ord er den god at arbejde på, om det er i skolen eller på job. Indeni sidder en Intel Core m3-processor, den samme som sidder i Apples MacBook, 4 GB RAM, 128 GB SSD lagerplads og 5.200 mAh batteri.

Processoren kan sagtens følge med alle de basale opgaver, som TabPro S er designet til, men 4 GB RAM lyder ikke af meget i en tablet-PC. Det er lige så mange RAM, som der sidder i Galaxy S7 Edge. Det er nok, men det kan blive irriterende, hvis du f.eks. er typen, der har mange tabs åbne i din browser.

Samsung Galaxy TabPro S ser rigtig lækker ud, og er i rigtig manges tilfælde et rigtig godt alternativ til en bærbar computer. Den kan købes allerede nu, og koster 8.469 kroner – med keyboard.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Acer Switch Alpha

Microsoft har længe lavet sine lækre Surface-maskiner, som i bund og grund er en variation af to-i-en tablets og PCer. Andre producenter er begyndt at give dette format et skud, og dette gælder også for Acer.

Acer Switch Alpha prøver ikke at gøre noget nyt, og den prøver endda ikke at gøre det bedre. Det er en 12 tommer-tablet og pc, der kører Windows 10, præcis som Microsoft’s Surface-maskiner. Den kommer med en 2160×1440 skærm, som er en smule under Surface Pro 4’s 2736×1824 skærm, men dog stadig fint. Der sidder en Core i5 i den dyre model og en Core i3 i den billige, og de kommer med henholdsvis 4 og 8 GB RAM og 256 og 128 GB SSD drev.

Acer Switch Alpha 12t tommer er en Surface-klon, men med mere moderate specs, og det er helt med vilje. Acer har nemlig lavet en to-i-en tablet/PC til at have med på farten og gjort den billig nok til, at det er værd at overveje som et alternativ til din normale laptop. Den kan nemlig fås helt ned til 5.495 kroner og i forskellige varianter op til 8.999 kroner. Til denne pris hører der tilmed både stylus og keyboard med.

Vi har endnu ikke haft Acer Switch Alpha 12 tommer mellem hænderne, men vi er spændte på, hvordan den yder til hverdag. Den ser godt ud, og det gør prisen også.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Xbox One S

Xbox One har været på markedet i 2013, og her tre år efter er Microsoft nu, traditionen tro, klar med en slim model: Xbox One S (S står for slim).

Den nye Xbox er ikke bare lille, den er også utrolig lækker at se på. Den er designet af designeren Andrew Kim, der lavede sit eget designkoncept til Microsoft i 2012, da de skulle rebrande sig selv. Microsoft var så imponeret over Andrews’ design, at de valgte at ansætte ham. Xbox One S er hans første store projekt.

Selv siger Microsoft, at den nye Xbox er 40 procent mindre end den første Xbox One og selvom den en lille, er der blevet plads til lidt ekstra. Den nye Xbox One S understøtter nemlig nu HDR, 4K Ultra HD Blu-ray og 4K streaming – desværre ikke 4K-spil. Det må vi vente med til den næste Xbox med kodenavnet ‘Project Scorpio’.

Den nye Xbox One S kommer i tre varianter: 2TB, 1TB og 500 GB. Den kan købes nu og koster mellem 2.300-3.499 kroner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. OnePlus Bullets V2

OnePlus er kendt for sit billige alternativ til de dyre high-end smartphones, og nu er de på banen med en opdateret version af deres Silver Bullets in-ear høretelefoner fra 2014: Bullets V2.

OnePlus har leveret tech i topkvalitet i en årerække nu, og derfor er vi også glade for at se en opdateret version af deres in-ear høretelefoner. Bullets V2 kommer i sort eller guld, og ser ud til at være rigtig lækkert bygget. Vi glæder os til at se, hvad den opdaterede version kan præstere.

Pris og lanceringsdato er ikke offentliggjort endnu, men de står som coming soon på OnePlus’ egen hjemmeside, og kommer formentligt til at koste ca. 170 kroner.

Læs også: Månedens gear og gadgets: Vanvittige smartphones til overkommelige priser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af