Rita Ora blander igen blod med Adidas – ny kollektion på torsdag

Selv om det er fire år siden, at Rita Ora udgav et album, har den engelske musiker langt fra ligget på den lade side. For ud over sporadiske musiksamarbejder og en solid omgang tv-optrædenener, senest som vært i den rebootede udgave af ‘Americas Next Topmodel’, har Rita Ora også sat sig tungt på modebranchen med diverse kampagner og designsamarbejder.

I 2011 var hun ansigt for Calvin Klein, året efter Superga og DKNY og i 2014 tog hun springet op i en ny liga med Robert Cavalli. Samme år lancerede hun sin første kollektion i et designsamarbejde med Adidas, der dengang kastede et særdeles farverigt og tegneserie-inspireret udtryk af sig. Sidste år kom samarbejdets anden kollektion, der til trods for en mere afdæmpet farvepalet stadig legede med det humoristiske i form forskellige påtrykte hundehoveder. Nu er tredje omgang af Adidas x Rita Ora så på trapperne.

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 10.00.22 
Denne gang bevæger tøjet sig over i de rødbrune nuancer og tager det humoristiske element i retningen af barndommens genkendelige malebøger. Tøjet er som tidligere kollektioner en kombination af sweatshirts, joggingbukser, tights, kjoler og t-shirts, mens der også vil være sneakers og accessories i form af en rygsæk og en kasket.

ritaora_adidas1 
Den nye kollektion vil være tilgængelig på Adidas’ website fra på torsdag, den 18. august, men du kan allerede nu se hele udvalget HER.

Læs også: Supreme blander blod med B&O – højtaler-samarbejde på vej

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 10.03.04

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af