Kanye søger modeller – kun ‘multiracial’ kvinder

Kanye søger modeller – kun ‘multiracial’ kvinder

På onsdag løfter Kanye West sløret for sin fjerde Yeezy-kollektion, ‘Season 4’, under New York Fashion Week, og imens vi endnu kun kan gætte på, hvordan tøjet ser ud, og om Adidas er involveret, tyder meget på, at selve showet ligesom de foregående vil hylde ikke-hvide modeller. Kanye har nemlig indkaldt til casting med nedenstående tweet:

Kanye har siden tøjlinjens fødsel markeret sig som en foregangsmand i kampen for at give ikke-hvide plads på runwayen, men interessant er det også, at han i tweetet kun søger kvindelige modeller – for spørgsmålet melder sig naturligvis, om ‘Season 4’ udelukkende er en kvindekollektion? Et tweet fra i vinters indikerede ellers, at vi skulle forvente os børnetøj.

Der er nok en god chance for, at vi bliver overraskede, når showet afvikles onsdag eftermiddag amerikansk tid på en endnu ukendt location – det er jo trods alt Kanye, vi har med at gøre.

Læs også: Kommentar før ‘Season 4’: Så er det nu, Kanye!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af