Årets Pirelli-kalender går imod perfektions- og ungdomstyranni

Årets Pirelli-kalender går imod perfektions- og ungdomstyranni
Julianne Moore i årets Pirelli-kalender

For fotografen Peter Lindbergh var missionen klar, da han skulle skyde sin tredje kalender for Pirelli. I forlængelse af sidste års ryk væk fra nøgenbilleder og mod en mere sensuel og ærlig fremstilling af de medvirkende kvinder ville han vise en perlerække af Hollywoods største kvindelige skuespillere, som de virkelig er.

»Jeg sagde til dem, at jeg vil lave noget, der er et opråb imod perfektions- og ungdomstyranniet«, siger fotografen i en behind-the-scenes-video, og han bakkes op af deltagerne.

»Han sagde, du skal være dig selv, være fri og stærk«, fortæller Kate Winslet, mens Nicole Kidman siger: »Han ville virkelig have mig til at være meget naturlig«. Penélope Cruz tager skridtet videre og siger, »du kan næsten se lidt af sjælen« om billederne i kalenderen, som også står som et anti-Photoshop statement.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Pirelli-kalender, der er nummer 52 i rækken, er snart tilgængelig, men du kan allerede få et sneak peak på nogle af årets billeder af Uma Thurman, Nicole Kidman, Julianne Moore og Robyn Wright. Ud over de fire og Winslet og Cruz medvirker blandt andre Alicia Vikander, Charlotte Rampling, Hellen Mirren, Jessica Chastain, Léa Seydoux, Lupita Nyong’o, Zhang Ziyi og Rooney Mara.

»Målet var at skabe en kalender, der ikke bygger på perfekte kroppe, men på sensitivitet og følelse, og fange sjælen hos modellen, som derfor bliver mere bar end nøgen«, siger Lindbergh.

Læs også: Amy Schumer poserer halvnøgen i elite-kalender og slår et slag for »smukke, klamme, kønne, grimme, sexede, ulækre kvinder«

pirelli_nicolekidmanpirelli_umathurmanpirelli_robinwright

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af