Melanie C er vild med, at Sporty Spice-looket er moderne: »Folk har fanget det«

Melanie C er vild med, at Sporty Spice-looket er moderne: »Folk har fanget det«
Melanie C ved P3 Guld i 2014, hvor hun overrakte P3 Guld-prisen til Mø (Foto: Henriette Frausing)

Takket være Mø står Melanie C, eller bare Sporty Spice som hun hed i de gamle Spice Girls-dage, endnu tydligere i vores bevidsthed. Men det er ikke kun, fordi de to fremførte ‘Say You’ll Be There’ sammen under Møs koncert i Forum i sidste uge. Det skyldes i høj grad også stilen, som Sporty Spice blev synonym med – den 90’er-blanding af sporty og forstadslook, der netop har kronede dage igen, og som Mø også selv dyrker.

»Folk har fanget, at det at være komfortabel er virkelig godt – jeg elsker det«, siger hun i et interview med Refinery29. »De her ting kommer altid tilbage. 90’erne er virkelig cool lige nu, hvilket er så retro«.

Dengang havde Melanie C selvfølgelig en stylist ligesom resten af Spice Girls, men looket var egentlig en naturlig del af hende.

»Jeg gik sådan klædt, fordi jeg kommer fra den nordvestlige del af England, og da jeg var barn, var det sådan, vi så ud. Når vi tog i parken og hang ud med vores venner, så havde vi alle sammen træningstøj på. Da jeg flyttede til London, gik jeg på skole for at blive danser, så, selvfølgelig, gik jeg stadig i træningstøj. Da Spice Girls skete, gik jeg til prøverne stadig i mit træningstøj«, siger hun.

Spice Girls anno 1997 (Foto: Getty Images)
Spice Girls anno 1997 (Foto: Getty Images)

Derfor havde hun det også fint med at blive castet som hende tomboy’en i træningsbukser og croptops. Hun var på ingen måde misundelig over ikke at skulle gå i mere klassisk feminint tøj.

»Jeg var glad for at være Sporty, og jeg fik lov til at være den mest komfortable. Men vi skeje også ud ved award shows, og nogle gange tog jeg en lille kjole på. Når jeg ser tilbage på billederne, så tænker jeg, at jeg måske bare skulle have holdt mig til træningstøjet«.

I dag er træningstøjet blevet udskiftet med jumpsuits, som hun er blevet glad for.

»Jeg har en del i min garderobe, og der er noget ved et jumpsuit, som bare er ret chic. Hvis du finder den rigtige, kan de være ret flatterende. Alt er godt med et jumpsuit – undtagen når du skal på toilettet«, siger hun til Refinery29.

Læs også: Mø inviterede Mel C på scenen under Forum-koncert – se videoer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af