Gennemsigtighed var altoverskyggende på den røde løber til Victoria’s Secret-efterfest

Gennemsigtighed var altoverskyggende på den røde løber til Victoria’s Secret-efterfest
Bella og Gigi Hadid (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Et stjernespækket og ekstravagant modeshow skal naturligvis følges op af en efterfest, og det blev Victoria’s Secret-showet også igår aftes i Paris, hvor de mange modeller fik rig mulighed for at slappe af efter et veludført arbejde.

På den røde (eller magenta) løber før festen var der én tydelig tendens blandt de kvindelige festdeltagere: Gennemsigtighed. Det er en tendens, vi har set på adskellige røde løbere året igennem, men sjældent så massivt som igår.

Søstrene Bella og Gigi Hadid ankom sammen, efter at de begge havde gået showet, og de stod som et godt billede på tendensen. Især Bella Hadids ædelstensbeklædte kjole efterlod ikke meget til fantasien.

Se flere af gæsternes gennemsigtige kjoler nedenfor.

Læs også: Se billeder fra det ekstravagante Victoria’s Secret-show i Paris – inklusiv Kendall Jenner, Hadid-søstrene og Josephine Skriver

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Alessandra Ambrosio (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Stella Maxwell attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Stella Maxwell (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lily Donaldson attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Lily Donaldson (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Camille Rowe attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Camille Rowe (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Veronica Web attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Veronica Web (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Rachel Hilbert attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Rachel Hilbert (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Devon Windsor attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Devon Windsor (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Luma Grothe attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Luma Grothe (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lameka Fox attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Lameka Fox (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Cindy Bruna attends the 2016 Victoria's Secret Fashion Show after party on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Cindy Bruna (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af