Se billeder fra det ekstravagante Victoria’s Secret-show i Paris – inklusiv Kendall Jenner, Hadid-søstrene og Josephine Skriver

Se billeder fra det ekstravagante Victoria’s Secret-show i Paris – inklusiv Kendall Jenner, Hadid-søstrene og Josephine Skriver
Josephine Skriver (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)

The Weeknd, Lady Gaga og Bruno Mars leverede soundtracket til årets sædvanen tro storslåede Victoria’s Secret-modeshow, som blev afholdt i Paris i går. Og de tre popstjerner blev flankeret af en stjerneparade af modeller, der blev ført an af Kendall Jenner, Bella og Gigi Hadid, Adriana Lima og danske Josephine Skriver.

De viste en kollektion, der havde lyserød som et stort og udtalt tema, ligesom den sektion af showet også trak på tidens streetwear-tendens. I en anden sektion blev der tilsyneladende hentet inspiration fra flere forskellige verdensdele, mens Swarovskis ædelsten prægede flere design.

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Bella Hadid walks during the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Bella Hadid og The Weeknd (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Et popkulturelt højdepunkt kom, da The Weeknd sang for ekskæresten Bella Hadid, mens hun tog turen ned ad catwalken.

Se et stort udvalg af billeder fra showet nedenfor.

Læs også: Gennemsigtighed var altoverskyggende på den røde løber til Victoria’s Secret-efterfest

Læs også: The Weeknd sælger merchandise hos Urban Outfitters

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Bruno Mars, Lady and The Weeknd pose with Victoria's Secret models backstage during 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dominique Charriau/Getty Images for Victoria's Secret)
Bruno Mars, Lady Gaga og The Weeknd backstage med de mange modeller (Foto: Dominique Charriau/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Gigi Hadid walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Gigi Hadid (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kendall Jenner walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Kendall Jenner (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Bella Hadid walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Bella Hadid (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Camille Rowe walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Camille Rowe (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Liu Wen walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Liu Wen (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Ming Xi walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Ming Xi (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Joan Smalls walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Joan Smalls (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lily Donaldson walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Lily Donaldson (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Sara Sampaio walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Sara Sampaio (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Keke Lindgard walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Keke Lindgard (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Dilone Altagracia walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Dilone Altagracia (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Elsa Hosk walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Elsa Hosk (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Valerie Kaufman walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Valerie Kaufman (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kate Grigorieva walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Kate Grigorieva (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Alessandra Ambrosio (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Georgia Fowler walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Georgia Fowler (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Jourdana Phillips walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Jourdana Phillips (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kelly Gale walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Kelly Gale (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lamenka Fox walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Lamenka Fox (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kelly Gale walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Kelly Gale (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Megan Williams walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Megan Williams (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Alessandra Ambrosio (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Grace Elizabeth walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Grace Elizabeth (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Bridget Malcom walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Bridget Malcom (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Irina Shayk walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Irina Shayk (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Zuri Tibby walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Zuri Tibby (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Elsa Hosk walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Elsa Hosk (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Alessandra Ambrosio (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Sui He walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Sui He (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Devon Windsor walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Devon Windsor (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Romee Strijd walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Romee Strijd (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kate Grigorieva walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Kate Grigorieva (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Elsa Hosk walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Elsa Hosk (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lais Oliveira walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Lais Oliveira (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Brooke Perry walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Brooke Perry (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Herieth Paul walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Herieth Paul (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Maria Borges walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Maria Borges (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Barbara Fialho walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Barbara Fialho (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Alessandra Ambrosio (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lily Donaldson walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Lily Donaldson (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lais Ribeiro walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Lais Ribeiro (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Izabel Goulart walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Izabel Goulart (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Megan Williams walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Megan Williams (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Keke Lindgard walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Keke Lindgard (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Alessandra Ambrosio (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Barbara Fialho walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Barbara Fialho (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Daniela Braga walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Daniela Braga (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Devon Windsor walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Devon Windsor (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Ming Xi walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Ming Xi (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Adriana Lima walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Adriana Lima (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Liu Wen walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Liu Wen (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Taylor Hill walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Taylor Hill (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Adrina Lima walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Adriana Lima (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Liu Wen walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Liu Wen (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kendall Jenner walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Kendall Jenner (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Jourdana Phillips walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Jourdana Phillips (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Taylor Hill walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Taylor Hill (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Maria Borges walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Maria Borges (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Adriana Lima walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Adriana Lima (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kendall Jenner walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Kendall Jenner (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Liu Wen walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Liu Wen (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Devon Windsor walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Devon Windsor (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Joan Smalls walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Joan Smalls (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Jasmine Tookes walks on the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Jasmine Tookes (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Gigi Hadid walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Gigi Hadid (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alessandra Ambrosio walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Alessandra Ambrosio (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lais Ribeiro walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Lais Ribeiro (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Sara Sampaio walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Sara Sampaio (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Barbara Fialho walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Barbara Fialho (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Keke Lindgard walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Keke Lindgard (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Maggie Lane walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Maggie Lane (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Irina Shayk walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Irina Shayk (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Ming Xi walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Ming Xi (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Jourdana Phillips walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Jourdana Phillips (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kelly Gale walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Kelly Gale (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Bella Hadid walks the runway with Swarovski crystals during Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Swarovski)
Bella Hadid (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Alanna Arrington walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Alanna Arrington (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Kelly Gale walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Kelly Gale (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Joan Smalls walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Joan Smalls (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af