Rød løber: De voksne kan lære meget af ‘Stranger Things’-børnene

Rød løber: De voksne kan lære meget af ‘Stranger Things’-børnene
Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp og Caleb McLaughlin (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Millie Bobby Brown har allerede taget skridtet fra at være Eleven i ‘Stranger Things’ til en kulturelpersonlighed, og i den igangværende Awards Season i Hollywood sætter hun også sit tydelige præg på den røde løber.

I går var det dog hele ‘Stranger Things’-ungdomsholdet, der viste, hvordan man klarer turen på den røde løber ved årets Screen Actors Guild Awards. Først og fremmest virkede de utrolig tilpas i deres outfits, ligesom de formåede at bibeholde et ungdommeligt twist på de ofte lidt stive rød løber-looks.

Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Millie Bobby Brown førte an i en rød Armani-kjole, som hun stadig bar uden at ligne et barn, der prøvede at lege voksen – især takket være en enkel hårbøjle. Kjolen var let og enkel uden at prøve at spille med på de voksne kvinders hang til gennemsigtighed og dybe udskæringer.

Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Blandt drengene var det især Noah Schnapp og Caleb McLaughlin, der stod frem. McLaughlin med et stribet jakkesæt, butterfly og bare tæer i loafers. Det var der ikke mange af de voksne mænd med deres konservative sort jakkesæt, der kunne hamle op med.

Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Schnapp matchede sin blå velourjakke med et par lyseblå desert boots, som netop gav jakkesættet lidt kant og ungdommelighed.

Vi må håbe, at crewet også skal være med, når Oscar-statuetterne skal uddeles i næste måned.

Læs også: Rød løber: Hollywood elsker stadig gennemsigtighed og dybe udskæringer – undtagen Natalie Portman

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af