Supreme skaber kaos i metroen i New York – politiet rykker ud

Måske har New Yorks metroselskab ikke fulgt med i, hvad der sker, når Supreme sætter noget til salg. I så fald burde de have forudset, hvad der ville ske, når de i går valgte at sætte nogle af de Supreme-brandede metrokort til salg, som skatebrandet selv lancerede i sine butikker i sidste uge.

Med et enkelt tweet om, at nu var Supreme-kortene til salg i udvalgte stationer, skabte NYCT Subway køer ved billetautomaterne i flere af byens metrostationer, især da selskabet i det mindste præciserede, hvilke stationer der var tale om.

Det var nemlig stadig lidt af et lotteri, folk kastede sig ud i, da kortene var fordelt blandt almindelige kort i automaterne. Flere har på Twitter taget billeder af de lange køer og kaosset omkring maskinerne.

Politiet måtte sågar rykke ud ved mindst en af stationerne for at få styr på køerne.

Ligesom ved Supremes almindelige drops var køerne nok fyldt med en blanding af brandets fans og opportunistiske resellers, der havde styr på, at kortene allerede bliver solgt for omkring 100 dollars. En pris der sikkert stiger, når onlinesalget starter (og hurtigt slutter) på torsdag.

NYCT Subway skrev dog også i nat, at de putter flere kort i maskinerne i løbet af de kommende dage.

Læs også: supreme driller Donald Trump flere gange i ny kollektion

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af