Cara Delevingnes nye frisure stjal opmærksomheden til MTV Movie And TV Awards

Cara Delevingnes nye frisure stjal opmærksomheden til MTV Movie And TV Awards

Modellen og skuespilleren var en af dem, der stjal opmærksomheden til årets Met Gala i sidste uge, da hun mødte op med et kronraget hoved, hvor sølvmaling på futuristisk vis erstattede hendes hår.

I går fulgte Cara Delevingne op med et mindst lige så markant look, da hun for første gang viste den nye frisure frem uden sølvmaling. Hun indtog den røde løber til MTV Movie And TV Awards i en kort Saint Laurent-kjole, trend-‘rigtige’ langskaftede støvler og den millimeter lange karseklip. Og selv om kvinder med karseklip har været en ting i et par år nu, så er det ikke bare en tilfældig frisure for Delevingne.

»Det er udmattende at blive fortalt, hvordan skønhed bør se ud. Jeg er så træt af, at samfundet definerer, hvad skønhed er. Glemt alt tøj, tør makeuppen af, klip håret af. Fjern alle materielle ejendele. Hvem er vi? Hvordan definerer vi skønhed? Hvad opfatter vi som smukt?«, spurgte hun filosofisk på Instagram nogle dage efter Met Gala på et billede, hvor hun er helt kronraget.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det runger måske lidt hult, når hun møder op i en for de fleste ubetalelig Saint Laurent-kjole, men lad nu det ligge.

Læs også: Rihanna overstrålede alle til Met Gala – og de 12 bedste efterfølgere

Cara Delevingne
Cara Delevingne (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af