Wood Wood løfter sløret for Adidas-samarbejde – lancering på Rust i næste uge

Wood Wood løfter sløret for Adidas-samarbejde – lancering på Rust i næste uge
Wood Woods bud på Adidas Gazelle (Foto: Lasse Dearman)

Efter at have teaset samarbejdet den seneste uges tid har Wood Wood nu sluppet kampagnebilleder af sit seneste Adidas-collab, som bliver lanceret i næste uge i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

Det danske brand har redesignet Gazelle-silhuetten, så både ruskindsoverdelen og Adidas’ logostriber er holdt i sort, men sål og snørebånd er hvide. I stedet for Gazelle står der Nørrebro ved striberne, mens mayhem og madness er printet på sålen.

Inspirationen er hentet fra fodboldverdenen, skriver Wood Wood i en pressemeddelelse, hvilket bakkes op af samarbejdes tre øvrige dele: En fodboldtrøje, -tørklæde (mayhem og madness påskrevet) samt to caps – én med madness påtrykt og én med mayhem.

Samarbejdet er en del af markeringen af Wood Woods 15 årsjubilæum, der tidligere har resulteret i collabs med Asics, Neighborhood og Champion.

Jubilæet fejres torsdag i næste uge uden for og på Rust i Guldbergsgade, hvor Adidas-samarbejdet bliver sat til salg, mens der vil blive afholdt en fodboldturnering. Fra klokken 20 er der fest på Rust, hvor lineuppet ser således ud: Frisco & Maximum(live/dj-set), Paranoid London(dj-set), Eric Duncan, Justin Van Der Folgen, Mathias Mesteño + special guests.

Tilbageværende dele af Wood Wood x Adidas vil blive solgt i Wood Woods butikker og på Woodwood.com fra lørdag den 12. august.

Læs også: Street style: Wood Wood x Champion ramte gaden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af