Sneaker-guide: Bliv efterårsklar med de kraftige trail-såler

I kølvandet på de klodesede sneakers ser vi mange af de bølgede såler på velkendte modeller, der skaber et outdoor-look.
Sneaker-guide: Bliv efterårsklar med de kraftige trail-såler

Nogle elsker at kalde modens nye flirt med frilufts-looket for gorpcore. Tænk windbreakers, fleece, regnjakker, velkro og så videre. En slags outdoor-version af normcore er tankegangen. Og ja, trenden, der tager sportswear ud af byen, omfavner altså også sneakers, som i virkeligheden er bygget til vandreture på smattede efterårsstier. Ligesom med alt andet bliver de dog hevet ind i vores hverdagslook.

Vi har fundet ni af de bedste eksempler lige nu.

Nike

Deres All Conditions Gear (ACG) er kendt for netop at lave holdbart og brugtbart udstyr til udendørslivet. Her er det dog moderskibet, der har taget æstetikken til sig med Air Wild-modellen, hvis markante sål løber med opmærksomheden. Igen er snøresystemet dog også klar til en tur i (storby-) vildmarken. Titolo har skoen til 815 kroner – også i andre colorways.


Adidas x Raf Simons

Den belgiske designer er kendt for at lave særegne sneakers i samarbejde med Adidas, og deres New Runner skuffer ikke. Det er nærmest deres Edition Spirit V med en ekstra, mere terrængående sål påklistret. Så er du i hvert fald klar til regn og sjap. Storm har skoen til 2.999 kroner.


Puma x Fenty

Rihanna vil selvfølgelig også være med på trenden og går hele vejen med den trail-version af hendes populære Creeper, der virkelig kommer i højden med den ekstra sål. Naked har både den sorte og brune ruskindsversion til 1.200 kroner.


Reebok

Workout-silhuetten var en af vores favoritter sidste år, og her hiver Reebok den ud af fitnesslokalet og ud i naturen med den bølgede gummisål, der også bare er en fin kontrast til den ellers hvide sneaker. Den koster 799 kroner hos Sneakersnstuff.


New Balance

Mens New Balance var en normcore-favorit så kan brandet også være med, når det handler om gorpcore. Det beviser denne version af Trailbuster, hvor trail-sålen følges op af de kraftige snørehængsler, som vi oftest ser på vandrestøvler. Overdelen er samtidig lavet i nubucklæder, der kan klare lidt af hvert. Den koster 815 kroner hos New Balance.


Adidas

Mens du venter på Pharrell Williams’ NMD Human Race i den kommende trail-version, så kan du passende overveje denne NMD Trail-sko, der altså udmærker sig ved den slidstærke sål oven på Boost-mellemsålen. Den koster 1.600 kroner hos Rezet.


Our Legacy

Som vi skrev om i sidste uges sneaker-nyheder, så er svenske Eytys på vej med en trail-sneaker, men de er altså ikke det eneste svenske brand, der dyrker outdoor-looket. Our Legacy har nemlig lavet denne gorpcore-bandit, der inkluderer både stærkere snøresystem og den kraftige sål. Den koster 2.899 kroner hos Caliroots.


Reebok x Cottweiler

Det engelske streetwear-brand Cottweiler er et af dem, der skubber til grænserne for blandingen af sports- og streetwear, hvilket deres seneste collab med Reebok er et fint eksempel på. Skoens blå nuancer sluttes af med den gennemsigtige blå og skridsikre sål. Hanon har modellen til 1.185 kroner.


Adidas Consortium

Vi slutter med en sko, man kan glæde sig til, da det endnu ikke er i salg. Det er et samarbejde med den tyske sneaker-butik The Good Will Out og langt hen ad vejen blot en NMD CS1 i triple black. Men skoen får ekstra karakter af den bølgede sål. Den kommer til at koste 1.375 kroner, når den lander hos The Good Will Out den 16. september. Ugen efter vil flere forhandlere have den på hylderne.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – trail-såler, Lagerfeld og Air Max 1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af