Ugens bedste sneaker-nyheder – trail-såler, Lagerfeld og Air Max 1

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – trail-såler, Lagerfeld og Air Max 1

Svensk maximalistisk minimalisme

Ja, i efterdønningerne på den klodsede sneaker-bølge, der stadig ruller, er trail-sålen begyndt at sprede sig, og det kan give selv den mest nedtonede sko volume og outdoor-vibes. Tag bare svenske Eytys seneste model Angel, der netop blander en pæn lædersko med noget friluftsliv takket være snøresystemet og sålen. Det kommer vi uden tvivl til at se meget mere til. Eytys slipper modellen den 7. september, så hold øje med webshoppen.


Nye Yeezys dukker op

Når vi er ved det voluminøse, er det jo oplagt at snakke om Yeezy Boost 700, som var med til at starte bølgen. I denne uge har vi nemlig set flere forskellige colorways på nettet (især takket være Yeezy Mafia), så hvis du er til Kanyes vision, er der håb om at kunne få fingre i modellen, som hurtigt blev udsolgt, da den første colorway blevet snigsolgt på Yeezysupply.com.


Pharrell går også trail-vejen

Det ligner jo et større tema, for næste sneaker-nyhed kommer fra Adidas’ fortsatte samarbejde med Pharrell Williams. Denne gang har de lavet en opdatering af NMD Human Race, der netop har fået tilføjet track i navnet, fordi sålen er blevet udskiftet med en mere terrængående en af slagsen. Det er igen Yeezy Mafia, der synes at vide, at den lander den 11. november og måske kun bliver solgt i Billionaire Boys Clubs butikker og webshop.


Nye Balenciaga-colorways

Og for at lukke snakken om klodsede sneakers og trail-såler, så er Balenciaga klar med nye colorways af de iøjefaldende modeller Triple S og Speed Trainer.


Triple S er især kendetegnet ved den enorme mellemsål, der er skabt ved at stable tre såler oven på hinanden. Denne nye hvid, grå og beige colorway bringer dog noget ro over det ellers ret rodede design.


Demna Gvasalia og co. er også klar med nye farver af deres sokkedesign, som for eksempel den oven for viste hidsige turkis colorway. De nye varianter inkluderer også denne mid-version, for de mindre vovede, men ja, som alt andet fra Balenciaga er priserne lige så vilde som designet, og skoene koster omkring 5.000 kroner.


Lagerfeld x Vans

Ja, det er en parring, der næsten nærmer sig Louis Vuittons blodblanding med Supreme. High-end møder skate-kultur. Den fælles kollektion indeholder godt nok ‘kun’ 12 genstande, men alligevel. På skofronten har Lagerfeld sat sit præg på Sk8-Hi og Old Skool samt designet denne version af Slip-On-modellen, hvor det velkendte skakbrætmønster er genskabt med designerens lige så genkendelig silhuet. Hele kollektion lander den 7. september via både Karl Lagerfelds og Vans’ kanaler.


Skater-sko fra A$AP Ferg

Det kan godt være, at det er A$AP Rocky, der er løbet med de fleste stilpoint i crewet, men Ferg vil også lege med. Senest har han lavet en nyt collab med Adidas, som ud over tøj også indeholder denne versionering af Matchcourt-modellen. Den koster 749 kroner hos Adidas.


Air Max 1 Sport Red allerede tilbage

I marts var der rift om den, da den originale Sport Red-colorway ramte butikkerne igen. Det var dog åbenbart ikke så eksklusiv en release, som først antaget. I hvert fald tyder det nu på, at den rød/grå/hvide variant allerede kommer til salg igen her i september. Det skriver Sneaker News i hvert fald.


Y-3’s futurisme

Ja, han er helt sin egen, Yohji Yamamoto, der med sit sortdominerede designdogme bruger detaljerne til at skabe sit ofte futuristiske fingeraftryk. Det er Zazu, hans seneste Adidas-sneaker, endnu et eksempel på. Det er en neoprensok blandt med læder-mudguard og –stropper, alt sammen holdt i sort og rundet af med en Boost-mellemsål. Den skulle snart ramme udvalgte forhandlere og Y-3’s webshop.


Air Max’ metalfetich

Vi har allerede fået guld- og sølv-versionerne, så nu er Nike selvfølgelig nået til bronzemedaljen. Og så kan de vist også godt til at skrue ned for kadencen, for vi er efterhånden ved at få OD på Air Max 97’ere i år. Men vi napper da lige bronzen med. Den skulle komme i handlen senere på efteråret.


Timberlands nye image

Når du tænker på Timberland, får du sikkert billedet af de storsålede ruskindsstøvler, som nærmest er blevet et synonym for brandet. I år har de dog lanceret Flyroam, der er en sneaker-serie med et mere livsstilsfokus. Tag Wedge-modellen, som er en letvægts-sneaker i nubucklæder og i et sokkedesign, der ligesom danske Arkk primært bruger snørebåndene som en æstetisk detalje. De fire Flyroam-modeller er til salg hos Timberland, hvor der lige er kommet nye colorways.

Læs også: Kendrick Lamar annoncerer samarbejde med Nike

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af