Ugens bedste sneaker-nyheder – Tyler, The Creator, Palace og Fila for fuld udblæsning

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Tyler, The Creator, Palace og Fila for fuld udblæsning
Han Kjøbenhavns bud på Puma Clyde
Blaze Cage

Få styr på hele Han Kjøbenhavns Puma-lineup

Vi har allerede fortalt om samarbejdet, der lander på torsdag i næste uge, men nu kan du få et fuldt overblik over Jannik Wikkelsø Davidsens take på Pumas Blaze of Glory, Blaze Cage, Tsugi Kori og Clyde. De er alle holdt forholdsvist monokrome og blander læder og ruskind for et eksklusivt look.

Blaze Cage
Blaze of Glory
Blaze of Glory
Tsugi Kori
Tsugi Kori
Clyde

Palaces nye Adidas-collab

Ja, sorry, Palaces tre nye colorways af 90’er-modellen O’Reardon landede i deres webshop i morges og blev, selvfølgelig, revet væk, så der er ikke så meget at komme efter – ud over hos diverse resellers – men derfor kan du da godt lige nyde synet af skatesilhuetten, som også landede i en grøn og sort version.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Tyler (@feliciathegoat) den

Tyler teaser Golf Le Fleur

Da Tyler, The Creator afholdt sit første – og hidtil eneste – Golf Wang-modeshow i Los Angeles sidste år, brugte han lejligheden til at lancere sneaker-linjen Golf Le Fleur. Siden har vi dog ikke set så meget til de farverige skatemodeller. Nu har han dog teaset en ny, skriggrøn colorway med blomsterlogoet i en mørkere nuance. Vi aner dog ikke, om eller hvornår den kommer i handlen.


Mere fra Rihanna

Vi har lige fået Cleated Creepers og Ankle Strap Creepers, men Puma og Rihanna stopper ikke der, da de i forbindelse med droppet af hele Fenty-efterårskollektionen også afslørede denne Pointy Creeper. Den har også den ekstra høje, trail-agtige sål, som har præget Creeper-modellerne i år. Indtil videre fås den ikke herhjemme, men lander nok snart. Imens kan du tjekke resten af Fenty FW17 hos Puma, og i næste uge får Naked nye Fenty-sandaler på hylderne.


Efterårets Vapormax

Nike har braget igennem med deres innovative opdatering af Air-sålen, som er det iøjefaldende trækplaster på Vapormax. Og selvfølgelig er de klar med endnu flere colorways til efteråret. Indtil videre er seks nye farvekombinationer offentliggjort, hvor denne sorte med den gennemsigtige røde sål står skarpt. De forventes altså at komme i handle i løbet af de kommende måneder.


Reebok-favorit i knit

Den rene, aerobic-vibende Workout-silhuet har længe været et stærkt alternativ til en enkel tennis-sneaker som Stan Smith – og ligesom Adidas-modellen har prøvet en tur igennem knit-maskinen, er Reebok nu klar en ultraknit-variant af Workout. Om det virker må du selv bedømme, men du får i hvert fald en let sko, der måske mere råber på sommer end vådt efterår, men altså…
1.099 kroner hos Reebok


Atmos-looket spreder sig

Det er noget af et blandingsprodukt Nike er ude i her – i hvert fald når det kommer til de oplagte inspirationer. Zoom Vapor RF AJ3 er Roger Federers signaturmodel fra 2014, der trækker på Air Jordan 3, og ja, i denne nye colorway er der vist skævet ret meget til den nylegendariske Air Max 1 ‘Atmos’. Den skulle komme i handlen i løbet af oktober.


Asics på dybt vand

Dette hi-tech-monster af en sneaker fra Asics, GEL-Kenum Shinkai, er skabt i samarbejde med den japanske sneaker-butik Mita. Inspirationen er taget fra en prehistorisk haj, hvilket blandt andet har resulteret i en mellemsål, der skifter farve ligesom havvand. Den vilde sko lander hos Mita og andre udvalgte Asics-forhandlere i løbet af oktober.


Fila for fuld udblæsning

Disruptor 2 har meget kørende for sig for tiden med sin takkede trail-sål, kraftige mellemsål og generelle 90’er-vibes. Nu skruer Fila ekstra meget op for looket, når skoens overdel kommer i sort, lakeret læder. Indtil videre er det kun Fila i Sydkorea, vi lige kan finde dem hos, men mon ikke de spreder sig?

Læs også: Zara hopper med på den nyeste sneaker-bølge – inspirationen er tydelig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af