Ugens bedste sneaker-nyheder – futurisme, dekonstruktion og mere fra Alexander Wang x Adidas

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – futurisme, dekonstruktion og mere fra Alexander Wang x Adidas
Filling Pieces’ nye Trace Runner Shark-model

Vans x Fear of God nærmer sig

Designeren Jerry Lorenzo teasede allerede sit seneste Vans-samarbejde i sommers, og nu er der endelig blevet offentliggjort en releasedato. Den 17. november skulle de tre par sko nemlig lande i handlen. Der er tale om to version af Style 147-silhuetten samt dette logohæftige takeVans Authentic. Det vides endnu ikke, hvilke danske forhandlere der får skoene på hylderne.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Wing Li (@spicychickenwings) den

Mere fra Kanye-lejren

I sidste uge fik vi et sneak-peak på, hvad der skulle være den kommende Yeezy-silhuet, 500 Runner, og selv om der ikke er noget nyt om, hvornår modellen bliver sat til salg, så er der nu landet billeder af en sort og hvid colorway. Men mon ikke Adidas og Kanye er lige på trapperne med modellen, så den kan nå at komme med på det buldrende tendenstog af 90’er-voluminøse løbe-sneakers?


Balenciagas trumfkort

Og når man snakker om det buldrende tendenstog, så er det meget passende, at Demna Gvasalia og Balenciaga nu er klar med den mest tilgængelige colorway af Triple S-silhuetten – modellen der var med til at sætte toget i gang. Men ja, til 5.350 kroner nøjes vi med at nyde den på afstand. Lokker det alligevel, så har END Clothing en lodtrækning i gang, for det skal ikke være let at få lov til at give så mange penge for et par sneakers.


Palace møder Adidas igen

De blev sat til salg tidligere i dag i Palaces webshop og er allerede udsolgt, men derfor skal I ikke snydes – også fordi de plejer at blive sat til salg igen senere hos andre forhandlere. Det er endnu en version af deres fælles model, Pro 2, som især skiller sig ud for sin vandafvisende, skinnende overdel. Den fås også i en sort colorway.


Alexander Wangs Adidas-kopier

Piratkopiering er inspirationen bag den amerikanske designers Adidas-samarbejde, der snart er klar med endnu et drop fra den anden kollektion. Det ses især på tøjet, hvor Adidas-logoet og –striberne er blevet vendt på hovedet og inverteret. Men på sneaker-fronten har Wang og skabt flere stærke, detaljerige silhuetter. Denne gang lander Hike Low, der tager tidens trail-såler til sig. Naked sætter den til salg til 1.750 kroner næste fredag, når klokken bliver midnat.


I højderne med Puma

Hvis du er til trail-såler a la Wangs, så er Puma også snart klar med et nyt bud. For efter at deres Rihanna-samarbejde har kastet flere kraftige såler af sit, så er moderskibet nu klar med sin egen version i form af Suede Platform Trace, hvor Platform-silhuettens i forvejen tykke mellemsål har fået lidt ekstra volume. Naked sætter denne og en grøn colorway til salg, når onsdag bliver til tordag i næste uge. De koster 900 kroner.


Nike blive tekniske

Hvis du allerede er træt af de voluminøse løbesilhuetter, så kan du prøve at forudse næste bølge af sneakers med denne Air Pegasus. Det kunne nemlig godt gå hen og blive de tekniske sneakers, der ligesom techwear-bølgen sætter teknisk udendørs-gear i højsædet. Det er Pegasus-skoen et godt eksempel på med træksnøre og vandtæt overdel. Den koster 950 kroner hos Concepts.


Lige til at spise

Skodesigneren Sophia Webster har sat farveglade præg på Puma Suede, og selv om vi efterhånden har set utroligt mange lyserøde sneakers, så kaster denne colorway lige lidt ekstra krymmel på kagen – eller i mellemsålen – og gør den tanden mere indbydende. Den koster 745 kroner hos Overkill.


Mere Air Max 97-hype

Nike vrider alt, hvad de kan ud af silhuetten i år. Nu lander OG Volt-colorway’en, der blander lidt af den karakteristiske skrigfarve ind blandt sølvgrårefleksbånd og sort. Den kommer til salg i morgen, lørdag, klokken 9 og koster 1.400 kroner hos Nike.


Puma udvider Tsugi-familien

De har virkelig ramt noget med deres Tsugi-linje, og efter samarbejder med blandt andre The Weeknd og Han Kjøbenhavn er Puma klar med en ny version, Tsugi Jun Cubism. Modellen bruger netop kubismens farveflader til at skabe en detaljerig, grafisk sko med et futuristisk præg. Overdelen er primært skabt i EvoKnit, og de atypiske snørebånd på siderne er vist primært til pynt. Skoen forventes at komme i salg hos udvalgte forhandlere den 3. november.


Adidas ser rødt

Efter at lyserød har hærget i et lille år, er tøjmoden rykket videre mod rød, og det har Adidas selvfølgelig lagt mærke til. Tyskerne har nemlig lavet hele syv modeller i en postkasserød colorway, der samtidig også kredser om Primeknit og sokke-looket. Modellerne, der inkluderer NMD_XR1, EQT Support ADV og Tubular Doom fås i den såkaldte ‘Winter Pack’ hos Adidas.


Filling Pieces rammer plet

Virgil Abloh er en af de designere, der har været med til at sætte dekonstruktion på designdagsordenen det seneste års tid. Senest med hans imponerende sneaker-samarbejde med Nike. Og ideen med at tage delene af et design, skille dem ad og sætte dem sammen igen på en anderledes facon eller med udbyttede elementer, er præcis den tilgang, Filling Pieces tager med deres nye Trace Runner Shark-modeller. Og vi er vilde med resultatet, der fås i fire forskellige colorways og koster 2.230 kroner hos Filling Pieces.

Læs også: Sådan så det ud, da Tyler, The Creator åbnede butik – Frank Ocean og Solange kiggede forbi

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af