Erykah Badu sætter nye standarder for sit hatte-game ved Soul Train Awards

Erykah Badu sætter nye standarder for sit hatte-game ved Soul Train Awards
Erykah Badu ankommer til Soul Train Awards, presented by BET i søndags Las Vegas (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Hun er et stilikon af egen støbning og har i mange år imponeret med hendes vilde hovedbeklædninger og hatte. Det var også en af grundene til, at vi sidste år kårede Erykah Badu som årets bedst klædte udenlandske musiker.

»Jeg har altid holdt af at pynte mit hoved, hvad end det er med tørklæder, hatte eller parykker. Jeg er ikke sikker på hvorfor. Jeg tror bare, at det er der min mojo bor«, har hun tidligere udtalt til Vogue.

Og hvis man skulle være i tvivl om Erykah Badus kærlighed til hatte, så satte hun en stor fed streg under det, da hun i søndags var vært ved Soul Train Awards i Las Vegas. For ved hvert outfit-skift indtog hun scenen i den ene vilde hovedbeklædning efter den anden.

Faktisk startede hun allerede, da hun ankom i et hvidt Thom Browne-outfit, hvor hendes høje hat var udstyret med en pyramide af en art, som mindede om noget, du kunne finde hos en healer med hang til krystaller.

(Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Senere røg metaltårnet af hatten, og vi lagde for alvor mærke til Badus guldtandtråds-agtige smykke, som hun tidligere har båret.

(Foto: Isaac Brekken/Getty Images)

Badu tog også kegler med en anden høj hat, der inkorporerede den runde stråskygge, vi kender fra en sombrero. Og ja, læg også lige mærke til hendes sorte læderhandsker med påsatte guldnegle!

(Foto: Isaac Brekken/Getty Images)

Og som om det ikke var nok, så fik vi også en solhat taget til ekstremerne, da Badu entrerede scenen med en rød hat, hvis skygge må have haft en diameter omkring halvanden meter.

(Foto: Isaac Brekken/Getty Images)

Det er ikke sikkert, at det ligefrem bliver tendenssættende salgssuccesser, for det kræver absolut den rette person at bære de ekstravagante hatte – men på Badu virker de i hvert fald.

Læs også: Rød løber: Stramt var godt til CFDA/Vogue Fashion Fund

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af