J Hus rocker Astrid Andersen-jakke i sin nye video

J Hus rocker Astrid Andersen-jakke i sin nye video

Det kører for danske brands i udlandet lige for tiden. Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at rapperen Krept var den seneste til at bære Heliot Emils perlebesatte jakke, mens Usain Bolt optrådte i en Complex-video iført Han Kjøbenhavns Puma-samarbejde. Og nu har J Hus så sluppet en ny video, hvor han blandt andet optræder i en trackjakke fra Astrid Andersen.

Det er i en af de første scener i musikvideoen til ‘Bouff Daddy’, at den engelske rapper har den genkendelige, blomstrede jakke på. Hvis du er klar på den, må du desværre væbne dig med lidt tålmodighed. Den stammer nemlig fra den danske designers SS18-kollektion, som først forventes at komme til salg i starten af 2018.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang, at J Hus er hoppet i Astrid Andersens design. Han har tidligere optrådt i Mix Mag i et fuldt look fra hendes aktuelle AW17-kollektion, ligesom han har haft Astrids første solbriller på.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wow @theuglygram @mixmag This is too ???❤?

Et opslag delt af Astrid Andersen (@astridandersens) den

Generelt har Astrid Andersens luksus sportswear ofte appelleret til musikere, og folk som Mø, Tinashe, ASAP Ferg og Krept & Konan har tidligere båret tøjet. Så må vi se, om J Hus også har Astrids gear på, når han indtager Pumpehuset på mandag.

Læs også: Krept & Konan er de seneste rappere til at hype design fra danske Heliot Emil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af