Rihanna viser første billede af sin kommende undertøjskollektion

Rihanna viser første billede af sin kommende undertøjskollektion
Rihanna ved Fenty Beauty-lanceringen i Sephora i Milano tidligere på måneden (Foto: Jacopo Raule/Getty Images)

Der er noget i gære over i Rihanna-land. Og her mener vi ikke hendes Coachella-outfits, Fenty Beauty-nyheder, eller hvad hun ellers har haft gang i. Derimod lader det til, at det har været hold i rygterne om, at hun er på vej med en undertøjslinje.

I går oprettede hun tilsynelandende en Instagram-konto med navnet savagexfenty. Først var der ikke noget indhold på den, men Rihanna følger kontoen, ligesom hun er den eneste bruger, den følger.

Senere delte kontoen så samme billede, som Rihanna havde oploadet af to tv-skærme. Rihanna havde skrevet »Didn’t they tell you« på sit post. Det er en tekstbid fra hendes sang ‘Needed Me’ fra ‘ANTI’-albummet. Sangen fortsætter »that I was a savage«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

don’t change dat channel…

Et opslag delt af SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) den

På savagexfenty-kontoen er billedet delt med teksten »don’t change dat channel«. Og mens det ikke gjorde meget andet end at smide benzin på hype-bålet, så har Rihanna nu delt et nyt billede i sin Instagram Story, som gør det endnu mere plausibelt, at det er hendes undertøjslinje, hun er i gang med at rulle ud.

Fra Rihannas Instagram Story i dag

Set i lyset af den mystiske Instagram-konto og hendes hemmelighedskræmmeri ville det i hvert fald overraske os, hvis den bh ikke er det første billede af hendes Savage x Fenty-linje. Men vi ved nok mere inden længe.

Læs også: Rihanna havde den bedste festival-accessory med på Coachella

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af