Muf10 viser show igen under Copenhagen Fashion Week

Muf10 viser show igen under Copenhagen Fashion Week
Fra Muf10’s gade-show ved februars modeuge i København (Foto: Christabelle Beaudry Timmermann)

Fra den 7. til den 9. august vil en lang række af danske og skandinaviske brands vise deres bud på næste års sommermode, når modeugen igen indtager København. Faktisk er det den største showkalender i Copenhagen Fashion Weeks historie, og efter flere sæsoner med to showdage spreder kalenderen sig nu over tirsdag, onsdag og torsdag.

Blandt de nye navne på showkalenderen finder vi Brøgger, Hofmann Copenhagen og Emilie Helmstedt, mens der er glædeligt comeback til Muf10, som efter debutvisningen i februar sidste år har haft et par sæsoner med en alternativ tilstedeværelse. I februar lave streetwear-brandet nogle mindre street style-takeovers før andre shows, hvor modeller i Muf10’s AW18-kollektion lavede en lille parade.

Nu skulle der dog være tale om et mere traditionelt show, hvor det bliver interessant at se, hvad det unge, rebelske brand vil præsentere.

Fra Lærke Andersens AW18-show i februar (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Derudover er der glædeligt gensyn med Lærke Andersen og Heliot Emil, som stod bag to af de stærkeste shows og kollektioner under modeugen i februar. Saks Potts er traditionen tro også med. Duoen viser altid kun i forbindelse med Spring/Summer-modeugerne.

Ganni, Han Kjøbenhavn og Cecilie Bahnsen er også med igen. Til gengæld lader det til, at Henrik Vibskov fortsætter sit fravær. I februar var det første gang i brandets historie, at de ikke holdt show i København. Indtil videre er Astrid Andersen heller ikke programsat, selv om hun de seneste par år har vist sin nye kvindekollektion i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Der kan dog stadig forekomme ændringer i kalenderen.

Du kan se hele showkalenderen, som den ser ud pt, på modeugens website.

Læs også: Fem looks der imponerede på modeugens sidste dag – fra Muf10 til Lærke Andersen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af