Young Thug udfordrer igen kønsnormerne – ankelkæde og perleøreringe

Det er efterhånden et par år siden, at Young Thug slog sin status som stilikon fast, da han var iklædt en kjole på et Calvin Klein-kampagnebillede. Og selv om han ikke er lige så markant i sin stil hele tiden, så skubber han kontinuerligt til de kønsnormer, vi har været vant til i hiphoppen. Heldigvis er han ikke længere den eneste (tænk Brockhampton, Tyler The Creator og så videre), men derfor vækker hans stil stadig opsigt.

Fra Young Thugs Instagram Story

I går delte han et par videoer på sin Instagram Story, hvor han udfordrede rappernes voksende samling af ice. I stedet for de typiske diamantkæder og vedhæng har han nemlig flere perlehalskæder og perleøreringe på. Og da han senere filmer sine føder har han også en ankelkæde på – og selvom den er klassisk ice, så skiller den sig stadig ud fra den sædvanlige, frembrusende blærerøvsstil, vi ofte ser i hiphop.

Fra Young Thugs Instagram Story

Perlehalskæderne har faktisk været en stil for Young Thug i noget stil. På billedet nedenfor ses han med sin ligesindede rapperven Lil Uzi Vert med kæderne og en lille sølvtaske, men Uzi selvfølgelig også har flere ankelkæder på.

Læs også: Er hiphoppens homoforskrækkelse fortid?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af SEX!! (@thuggerthugger1) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af