Muf10 deler kampagnevideo til AW18-kollektionen – »Vores rigdom har været, at vores venner altid har støttet hinanden«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rødderne har altid været det vigtigste omdrejningspunkt, når Reza Etamadi har fortalt historien om Muf10. Nu er mærket klar med en stemningfuld kampagnevideo til AW18-kollektionen, hvor Muf10 igen cementerer, at baglandet er altafgørende for mærkets eksistens.

Samtidig sætter Muf10 fokus på nogle af de barrierer, som de har været med til at nedbryde de seneste par år med deres rebelske tilgang til moden.

»Videoen og kollektionen (AW18, red.) handler om, at vi skal turde tænke ud af de bokse, vi bliver sat i. Med Muf10 har vi været med til at ændre nogle ting. Mine venner møder for eksempel nogle mennesker, som vi aldrig havde mødt, hvis vi var blevet i den bås, som vi blev sat i«, fortæller Reza til os, da vi fanger ham på telefonen.

I videoen, som er lavet i samarbejde med Vida Media, følger vi Reza Etamadi i hans designarbejde. Vi møder blandt andre også Nico, Ali Sivandi og Sivas, der sammen med Reza Etamadi på forskellige måder har været affilieret med Muf10 siden starten.

»Vi havde aldrig penge, vi har ikke haft en rig mor og far. Men vi har haft hinanden. Vores rigdom har været, at vores venner altid har støttet hinanden«, siger han i videoen.

Samtidig ser vi også klip fra modeugen i vinter, hvor Reza droppede det ordinære showformat til fordel for flere popup-shows før og efter officielle shows på den københavnske modeugekalender.

Fra Muf10’s gadeshow under Copenhagen Fashion Week i vinter (Foto: Christabelle Beaudry Timmermann)

Den nye AW18-kollektion består blandt andet af flere hoodies med logoprint. Der er også en læderjakke med print og den dekonstruerede trenchcoat med tern, der sender tankerne mod Burberry, som vi fremhævede som et af modeugens bedste looks i vinter. Og netop referencen til Burberry fremhæver Reza også i videoen, når han taler om kernen i Muf10’s arbejde med designs.

»Det er det, Muf10 er: At blande tingene sammen. Tage nogle ting fra nogle forskellige subkulturer. Og det er det samme med den her kollektion. Det er altid de rige, der har haft læderjakker eller trenchcoats. Vi havde aldrig råd til at købe Burberry«, fortæller Reza.

Dele af AW18-kollektionen er allerede sat til salg hos Dr. Adams, Birger Christensen, Støy og på Muf10’s egen hjemmeside, ligesom mærket har fået solidt gennembrud på det internationale marked, hvor butikker som Harvey Nichols og Reign i New York og Antonioli i Milano er kommet på forhandlerlisten. 

Muf10 viser mærkets SS19-kollektion under modeugen i København på onsdag i næste uge, hvor mærket vender tilbage til den officielle showkalender. Men udover at fortælle, at det bliver et stort anlagt show, vil Reza endnu afsløre for meget, da vi snakker med ham.

»Jeg vil ikke fortælle så meget endnu, men det bliver et stort show, hvor vi kommer til at skabe en chokeffekt«.

Læs også: Muf10 viser show igen under Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af