Dagens WTF: Post Malone slipper Crocs-samarbejde – allerede udsolgt

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Posty (@postmalone) den

Trods ansigtstatoveringerne så kører Post Malone generelt sig egen stil i forhold til sine rapkolleger. Den er ofte mere klassisk americana med med skjorter og skræddersyede jakkesæt, selv om han også nogle gange bliver fanget i det seneste hypebeast-gear. Men Texas-rødderne fornægter sig sjældent, og derfor burde Crocs-samarbejdet måske ikke overraske, men alligevel…

Godt nok er Crocs de seneste par år blevet modevalideret af blandt andre engelske Christopher Kane og Balenciaga-hypedirigenten Demna Gvasalia, men det virker alligevel forfriskende vovet af Post Malone at lancere samarbejdet.

Måske kender han bare sine fans rigtig godt. I hvert fald blevet den første model, Post Malone x Crocs Dimitri Clog udsolgt på ganske få timer i går aftes, men det lader til, at der er mere i vente. I hvert fald opfordre både Crocs og Post Malone til, at man følger med, hvis man vil nå at købe næste gang.

»Hvis du kan lide noget, så køb det. Jeg går i Crocs overalt, fra baren til scenen, og jeg følte, det var det perfekt samarbejde at gå sammen med Crocs og give mine fans, hvad de har efterspurgt«.

Post Malones bud på den genkendelige Crocs tager lidt samme udgangspunkt som ovennævnte modeversioner og gør brug af diverse ‘badges’, som man kan pynte med og costumize sin model. Det er seks specialdesignede Jibbitz-charms, der følger med og blandt andet inkluderer hans Stay Away-tatovering og hans Posty Co-logo.

Det vides endnu ikke, hvornår den næste model fra det trods alt overraskende samarbejde lander. Hvem ved, måske er de at finde i merchandise-boden, når Post Malone gæster Danmark næste år.

Læs også: Stjernernes bedste Halloween-kostumer – Rita Ora imponerer som Post Malone

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af