Ugens bedste sneaker-nyheder – Alexander Wang, Gigi Hadid og Nikes fortsatte React-succes

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Alexander Wang, Gigi Hadid og Nikes fortsatte React-succes
Fra Alexander Wang x Adidas

Alexander Wang sætter igen sit præg på Adidas

For fjerde sæson i træk har den amerikanske designer lavet et stort samarbejde med Adidas, som igen inkluderer både tøj og sneakers. Mens kollektionen eftersigende et lavet med overskydende metervarer fra de tidligere kollektioner, så fortsætter de fleste sneakers den stil, partnerne har etableret.


Flere modeller som AW Bball og AW Skate er tilbage i nye varianter. Stærkest står Turnout Trainer med dens kraftige sål og mintgrønne farve. De er dog allerede udsolgt (kollektionen blev sat til salg i onsdags).


AW Puff Trainer med ankelsokken står dog også skarpt. Se og shop hele kollektion hos Adidas.


Puma når nye højder

Suede-silhuetten kan næsten blandes med alt, da den i sin egen enkelthed giver plads til udskejelser. Det beviser Pumas kommende samarbejde med comeback-barnet Buffalo. Her er Suede-overdelen nemlig parret med den karakteristiske Buffalo-sål. Krydsningen giver klart noget ro og egentlig et større fokus på sålen, hvilket slet ikke gør noget. Samarbejdet skulle komme i salg den 8. december og koster cirka 1.200 kroner.


Yeezy-toget buldrer videre

Det er ikke tit, at du har kunnet købe Yeezy-sneakers uden at vinde et raffle eller ramme en reseller. Men i takt med, at Kanye West endelig har kunnet levere på sit løfte om, at alle, der gerne vil købe et par Yeezy-sneakers, skulle have mulighed for det, har det ændret sig. Lige nu kan for eksempel købe Yeezy Boost 700 ‘Muave’ hos flere danske forhandlere. Til gengæld er den seneste genudgivelse af Boost 350 V2 ‘Zebra’ hurtigt blevet udsolgt.

Nu er det så tid til en ‘Sesame’-colorway. Tilmeldingen til lodtrækninger er i gang hos flere forhandlere som Naked, før skoen slippes torsdag den 22. november. Den koster 1.700 kroner.


Reebok klar med ny, gammel DMX-model

Det har været en smart beslutning at hive flere DMX-modeller frem fra arkiverne, for de har ramt tidens 90’er-gravings. Nu er Reebok så klar med DMX 1200, som deler visse ligheder med Daytona DMX, især sålen selvfølgelig. Mens den er sat til salg i USA, vides det endnu ikke, hvornår den kommer til Danmark.


Nike x Fear of God får releasedato

Vi skrev også om samarbejdet i sidste uge, men dengang troede vi, at sko og tøj ville blive sat til salg den 27. december. Nu skulle det være sikkert, at det bliver den 15., så du kan nå at få kollektionen under juletræet, hvis du vil. Basketball-sneakeren, som ikke havde et officielt navn i sidste uge, hedder åbenbart Nike Air Fear of God. Den er indtil videre blevet teaset i sort, beige, grå og gul.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nike udvider React-familien

React-sålen har nydt stor succes i år, ført an af React Element 87-modellen, som hurtigt er blevet udsolgt i alle slupne colorways. Nu lander en ny model så, og overdelen på React LW WR Mid ISPA deler måske flere ligheder med Element 55’eren, men er altså højere og med flere tekniske detaljer.


ISPA står for ‘Improvise, Scavenge, Protect og Adapt’, som måske kan lyde som lidt fluford, men især ‘protect’ har Nike taget seriøst, og den nye model skulle være så godt som vandtæt med den specialdesignede overdel.

De første tre colorways bliver sat til salg den 21. november hos blandt andre Naked.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af PLEASURES (@pleasures) den

Crocs fortsætter sejrsgangen

For to uger siden var det Post Malone, der overraskede med et Crocs-samarbejde, og nu fortsætter campingskoen den fremmarch, som også er blevet applauderet af Balenciaga-designeren Demna Gvasalia, når de snart er klar med et samarbejde med Los Angeles-streetwear-brandet Pleasures. Deres punkede attitude går igen i den skeletprintede sko/sandal, som forventes at komme i salg snart.


Reebok laver stort Gigi Hadid-samarbejde

Det er selvfølgelig ikke kun popstjerner, der laver tøjsamarbejder, og nu har Gigi Hadid løftet sløret for et større Reebok-samarbejde. I første omgang må vi ‘nøjes’ med, hvad der ligner en versionering af Aztrek-modellen og en afklippet t-shirt. Begge skulle komme i en sort og hvid colorway med henholdsvis orange og røde detaljer.

Mens de kommer i handlen den 7. december, så skulle en større fælles kollektion være klar i januar/februar næste år.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af GOLF WANG (@golfwang) den

Tyler fortsætter Golf Le Fleur-eventyret

Hans seneste samarbejde med Converse er lige landet i butikkerne, men nu er Tyler, The Creator allerede klar med sin næste sko i rækken. Den grønne, behårede version skulle eftersigende spille op ad tegnefilmen ‘The Grinch’ og har også Grinchens øjne broderet bagpå, mens den sædvanlige logoblomst er tone i tone med resten af overdelen. Det vides endnu ikke, hvornår den bliver sat til salg.


Calvin Klein får sin Balenciaga på

Det er efterhånden slået fast med syvtommersøm, at detaljerige trail-sneakers fylder meget i landskabet, og nu står Raf Simons og Calvin Klein 205W39NYC klar med en sko, der følger trop og også sender tankerne mod Balenciaga Track-modellen med den mange paneler og generelle detaljerigdom. Mens den skulle være i pre-order i USA, så lader det til, at vi må vente lidt herhjemme. Så har du også tid til at spare de 4.600 kroner sammen, som modellen koster.

Læs også: A.A. Spectrum er det seneste danske brand til at få international opmærksomhed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af