Ugens bedste sneaker-nyheder – Gannis pletskud, 3d-sål og Nike ACG

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Gannis pletskud, 3d-sål og Nike ACG

Ganni fortsætter sin trail-fascination

En af de ting, Ditte Reffstrup og co. er gode til, er at destillere tidens tendenser med deres positive og farverige særpræg. Derfor hoppede Ganni selvfølgelig også ombord i tidens tekniske udendørsfokus med blandt andet et 66 North-samarbejde og vandrestøvler, da de viste deres SS19-kollektion i august.


Nu lander deres seneste sneaker, Brooklyn, som fortsætter looket og også sender tankerne mod Balenciagas forgangssilhuet, Track. Den nye Ganni-model kommer i handlen på fredag den 16. november, både i en hi-top- og low-version, så hold øje med Gannis webshop.


Nike gentænker ‘Silver Bullet’

Det er en af de mest ikoniske Air Max-colorways: 97’eren i sølvbeklædning. Nu har Nike så lavet en ny variant, hvor det kun er mudguard’en og halvdelen af mellemsålen, der er sølvfarvet, men resten af skoen er hvid eller sort. Det giver et flot knæk på det genkendelige look.


Der er også kommet en guld og sort variant, og Naked har alle tre colorways til 1.450 kroner.


M2K Tekno rammer månen

Der er i hvert fald noget rumagtigt over den nye colorway, Nike har fundet til en af deres bedste nye modeller fra i år, hvor de røde detaljer knækker det ellers grå og sølv dominerende design. Finish Line har den til 650 kroner.


Adidas 3d-printer derudaf

Der bliver printet såler på livet løs på Adidas’ fabrikker, for deres Futurecraft 4D-familie vokser og vokser. Den 30. november lander ZX 4000 med den futuristiske sål. Det er stadig en eksklusiv familie at blive en del af, for den nye model forventes at koste 2.300 kroner, men så får du også en unik sko. Du kan læse mere om Futurecraft hos Adidas.


Atmos klipper og klistrer med Nike

Den prominente japanske butik har teaset et kommende take på Nikes Air Max2 Light, som er en farverig kollage, der eftersigende er skabt af tekstiler fra arkiverne hos sportsgiganten. Atmos-versionen skulle først komme i handlen i forbindelse med Nikes årlige Air Max Day i marts, så du må vente lidt.


Nike skriger

Du har nok lagt mærke til, at neonfarver har fået en renæssance i alt fra streetwear til luksusmode – hvis der efterhånden er en skillelinje imellem de to. Sportswear er også kendt for sine skrappe farver, og her har Nike dyppet sin Blazer Low i sin ‘volt’-farve, hvis du vil spice dit outfit op med et par larmende sneakers. De er dog ikke i handlen endnu, men skulle komme det snart.


Virgil og Nike fortsætter ufortrødent

Ikke en uge uden en ‘The Ten’-spinoff colorway (det har jeg garanteret skrevet før). Denne gang er der landet billeder af Nike Air Max 90 i en beige/brun version, hvor sprællet skabes af Swoosh’en og de sædvanlige dekonstruktionsdetaljer på pløsen og hælkappen. Det vides (selvfølgelig) ikke, hvornår denne colorway kommer i handlen.


Puma dyrker primærfarver

Med RS-X-modellen bygger Puma videre på deres RS-system, som i år har gjort comeback med blandt andet RS-0 og RS-100. Den nye silhuet er lige landet, men den 15. november kommer den farverige colorway, der har fået navnet RS-X Toys. Skoen blander en kraftig mellemsål med en knit-overdel og koster 1.000 kroner, når den lander hos blandt andet Naked.


Fear of God giver bud på Nike-silhuetter

Jerry Lorenzo er en fast Nike-samarbejdspartner, og de seneste uger er der landet flere nye silhuetter og colorways fra en kommende collab, som forventes at komme i salg den 27. december. Denne basketball-silhuet stikker mest ud, især i denne gule colorway. Snøresystemet er enkelt og med spænde, mens overdelen og mellemsålen ser ud til næsten at glide sømløst over i hinanden.


Der er også landet billeder af Lorenzos bud på Air Skylon 2-modellen, der omvendt basketsilhuetten udmærker sig ved sin underspillethed.


Nike fortsætter ACG-fokus

Underlinjen All Condition Gear er ikke blot en udpræget efterårslinje, den passer også ekstra godt ind i et modebillede, som netop er fascineret af udendørsliv og de tekniske detaljer fra den slags tøj. Derfor er det oplagt, at Nike lægger ekstra tryk på ACG-linjen for tiden.


I denne uge er der landet en helt ny silhuet, Angel’s Rest, der låner mellemsålen fra Dog-silhuetten, og ja, næsten er en støvleversion af den model. Den kommer i to colorways og forventes at komme i salg i næste uge (men måske ikke i Danmark endnu).


Samtidig skulle denne enkle læderversion af Ruckel Ridge være klar på hylderne i næste uge.


Asics rider sin Kayano

Retrobølgen ruller stadig i bedste velgående igennem sneaker-land, og arkiverne er guld værd for de etablerede mærker. Det beviser Asics igen, når de er klar med en opdateret GEL-Kayano, der har fået titlen GEL-Kayano 5 OG. Den er klart mere retro og voluminøs end de Kayano 25 og Kayano Trainer, som Naked gav sit colorway-bud på tidligere på året. Silhuetten koster 1.050 kroner hos Caliroots og bliver sat til salg fredag den 16. november.

Læs også: Unidentified leverer streetwear til en ny dansk hiphopgeneration

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af