Et af vores danske yndlingstøjmærker, A.A. Spectrum, fejrer fysisk salg

Et af vores danske yndlingstøjmærker, A.A. Spectrum, fejrer fysisk salg
Fra A.A. Spectrums AW18-kollektion (Foto: Polina Vinogradova)

Siden Elisabet Stamm for alvor startede A.A. Spectrum sidste år, har brandet markeret sig som et af de mest spændende, nye danske tøjmærker. I samspillet med Kina i alt fra produktion til inspiration og endeligt design har Stamm præsenteret kollektioner, der tager lag-på-lag æstetikken til nye højder med oversize silhuetter og detaljer som anderledes materialevalg og en fin forkærlighed for lommer.

Selvom A.A. Spectrum i år har fået sin første influencer-signoff fra Bella Hadid, så er brandet stadig meget nyt og indtil for nylig kun til salg herhjemme via mailbestillinger. I denne sæson har Henrik Vibskov Boutique dog taget nogle af Stamms jakker ind i butikken, og det fejrer de nu med en reception, hvor Stamm naturligvis er til stede for at præsentere sin AW18-kollektion, som vi tidligere stylede Mø i.

Mø i A.A. Spectrums Moon Trench Coat, som nu er til salg i Henrik Vibskov Boutique. (Foto: Polina Vinogradova/Soundvenue)

Det sker i Vibskov-butikken i Krystalgade 6 på torsdag den 13. december fra klokken 16 til 19. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, så kan du altså også tjekke de jakker ud, som Vibskov har til salg andre dage i butikken eller i deres webshop.

Læs mere om launch-arrangementet på Facebook.

Læs også: A.A. Spectrum er det seneste danske brand til at få international opmærksomhed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af