Rød løber: De 10 bedst klædte fra aftenens Brit Awards – og Dua Lipas mærkelige sats

Mens filmverdenen laver de sidste forberedelser til søndagens Oscar-uddeling, så samlede dele af musikverdenen i London til Brit Awards.
(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

H.E.R.

Hun forsætter lidt stilen fra Grammy med blandingen af det løse og stramme – og så i guld denne gang. Her er det den sortskinnende bodystocking-top, der skaber kontrasten til det læse sæt, mens hun selvfølgelig har et par solbriller på, der efterhånden er blevet hendes ting, som for at accentuere det lille ansigt i den store hårpragt.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Florence Welch

Hun har ligesom fundet sin stil med diverse Gucci-bohemekjoler, hvilket går igen her med blonderne og den høje hals, der passer godt til hendes bølgede, røde hår. Elegant og afslappet på samme tid.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Olly Alexander

Brit Awards fortsatte tendensen med mænd, der ikke er bange for at gøre lidt ekstra ud af deres look på den røde løber. Olly Alexander var det bedste eksempel, da han med gennemsigtig skjorte, sølv støvler og en fjerkappe gav den gas på den røde løber.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Mabel

Godt nok er hun vokset op i Stockholm, og Neneh Cherry er hendes mor, men Mabel er vist engelsk statsborger og var nomineret til prisen som bedste nye navn, som hun dog ikke vandt. Til gengæld stod hun stærkt på den røde løber med endnu et eksempel på den lille sorte kjole tilsat bombastisk slæb, hvilket skaber en sjov kontrast mellem noget moderne og klassisk.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Nile Rodgers

En legende møder en stor designer. Nile Rodgers var hvid fra top til tå i Kim Jones’ Dior-design, og det var helt genialt. Især den logoficerede, gennemsigtige trøje var et vigtigt alternativ til den klassiske skjorte, mens trenchcoaten var prikken over i’et-

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Pink

Igen et clash mellem to stilretninger, når en sommerlig, flagrende kjole møder en læderjakke – bemærk dog peplumkanten, der er med til at få de to elementer til at nærmer sig yderligere. Samtidig virker det også som to stilretninger, der altid har været en del af Pinks univers. Det bløde, poppede og det rockede.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Madison Beer

Amerikaneren er sjældent bange for at tage chancer på den røde løber. Det gjorde hun også i London, og det virkede. Som et slags bud på den kloge bondepige i Brødrene Grimms eventyr: Nøgen, men påklædt, og samtidig næsten som en brynje.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Laura Jackson

Det var noget boblende og florlet over tv-værtens kjole, som sendte vores tanker mod Cecilie Bahnsens både enkle og komplekse kreationer. Det er dog irske Simone Rocha, der står bag designet, som med sine statement-ærmer var et moderne indslag på den røde løber.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Leigh Francis

Ja, ok, er stadig lidt splittet over den engelske komikers outfit. Han har efterhånden gjort de markante hatte til en del af hans look, og så er det i hvert fald befriende med endnu en mand, der tør bære andet end et jakkesæt på den røde løber. Der er noget næsten Henrik Vibskov’sk over den stribede buksedragt, som klæder englænderen.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Suki Waterhouse

Flæser, flæser, flæser. Det kan moden slet ikke få nok af og heller ikke den engelske model, hvis kjole vinder på den næsten legende måde, flæserne zigzagger ned ad den.

(Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Dua Lipa

Og så var der Dua Lipa, som stilistisk især har stået stærkt med hendes blanding af stramme toppe og bukser. Alligevel var der noget med blandingen af blonde bodystockingen og den posede satinkjole, der ikke helt klædte popstjernen. Måske i mødet mellem de to kontraster og kjolens v-udskæring. I hvert fald ikke hendes bedste look.

Læs også: Rød løber: Mændene oppede sig for alvor ved en stærk Grammy-rød løber

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af