Samsung dropper sit Supreme-samarbejde

Samsung dropper sit Supreme-samarbejde

Det er næsten utroligt, at det kan ske, men da Samsungs kinesiske afdeling lancerede sin Galaxy A8 sidste år, troede de øjensynligt, at de samtidig annoncerede et samarbejde med newyorker-skatemærket Supreme. Det viste sig dog hurtigt, at det var den lovlige, italienske kopivirksomhed Supreme Italia, der på forunderlig vis har formået at snøre techgiganten.

Eller i starten var der altså tvivl om, hvor vidt Samsung godt var klar over, hvem de havde indgået et samarbejde med. Nu er det dog tydeligt, at de blev snydt, for Samsung har officielt meddelt, at de har aflyst samarbejdet med Supreme Italia.

Det skete via en besked på Weibo, den kinesiske, sociale medieplatform hvor Samsung også livestreamede sit Galaxy A8-præsentation i december.

»Samsung Electronics har tidligere nævnt et samarbejde med Supreme Italia ved Galaxy A8’s lancering i Kina den 10. december. Samsung Electronics har nu valgt at afbryde dette samarbejde«, skriver selskabet.

Man kan så undre sig over, at det har taget så lang tid at nå frem til den konklusion og udmelding, men under alle omstændigheder er det gode nyheder for det originale Supreme, som står i en mærkelig situation med det italienske kopimærke, der lovligt kunne have indgået et samarbejde som dette. Så må tiden vise, om det også får indflydelse på den flagship-butik, som Supreme Italia eftersigende også ville åbne i Beijing i år, og det modeshow som skulle blive en realitet under Shanghais modeuge i slutningen af marts.

Læs også: Kan Supreme Italia ødelægge den originale hype?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af