Ugens bedste sneaker-nyheder – innovative snøresystemer, 3D-printning og Travis Scott

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Adidas udvider 4D-familien

Det er klart et af de små vidundere i sneaker-gamet for tiden, og det ved Adidas også godt. De er i hvert fald gode til langsomt at lade den 3D-printede sål pryde forskellige overdele. Den næste i rækken bliver denne colorway af ZX 4000 4D, hvor sålens pastelgrønne farve spejles på pløsen, mens de markante røde syninger tilføjer ekstra kant til Primeknit-overdelen. Den koster 2.800 kroner, når Naked sætter den til salg i næste uge via deres ‘First Come First Serve’-raffle, der slutter den 5. februar.


Faktisk har denne uge allerede set en anden 4D-model, da Y-3 slap deres Runner 4D, hvor et vildt snøresystem dog næsten stjæler opmærksomheden fra Adidas-sålen, i torsdags eksklusivt igennem egne kanaler. Den blev dog hurtigt udsolgt.


Flere Travis Scott-sneakers på vej

Han er en af tidens største rappere og langsomt et stærkere og stærkere navn i sneaker-verdenen. Der ryger billeder rundt på nettet af en Air Jordan 1 med omvendt Swoosh, som skulle være på vej, og samtidig siger rygterne, at dette olivenfarvede bud på Air Jordan 33 skulle komme i salg om et par uger i forbindelse med Valentine’s Day. Der er primært tale om en ny colorway med små nye detaljer i forhold til den 33’er, som blev lanceret sidste år. Den forventes at koste omkring 1.000 kroner.


Supremes næste Nike-samarbejde på vej

Der er altid kog i samarbejdsgryden hos newyorker-skatemærket, og i denne uge har vi set dette billede, som må forventes at være Supremes bud på Nikes Air Max Tailwind 4. Deres version af den tekniske sneaker med trail-snøresystem er holdt i sort med få blå detaljer og refleks omkring snørebåndene, mens de den fortsætter modellens tilbageholdne Swoosh-logoer. Det vides ikke, hvornår den kommer til salg.


Ny Yeezy-colorway

Til gengæld synes internettet at vide sig sikre på, at den næste Yeezy Boost 700-colorway bliver sat til salg den 23. februar, hvilket skulle ske igennem udvalgte forhandlere og Yeezy Supply-webshoppen. Den nye variant fortsætter den enkle farvepallet, som vi også så med V2 ‘Static’-colorway’en.


A-Cold-Wall maler Nike-sneakers

Ud af det blå satte Samuel Ross denne indfarvede version af hans Nike Zoom Vomero +5-samarbejde til salg i forgårs, men de nye version af skoen med den markante hælboks, som blev lanceret sidste år, blev hurtigt udsolgt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af A-COLD-WALL* (@acoldwall) den


Måske er denne røde version dog stadig på trapperne, hvis det kunne være noget. Ellers er vi egentlig mere til Nikes egen rene version af Zoom Vomero 5, som netop er kommet til salg hos for eksempel Naked.


Undefeated bliver patriotiske med Adidas

Der er stadig lang tid til den amerikanske uafhængighedsdag den 4. juli, men meget tyder på, at den californiske sneaker-butik og Adidas allerede har styr på deres patriotiske UltraBoost-samarbejde, som har ramt nettet i denne uge. Butikkens genkendelige logo og snørebåndene (med stjerner på) sørger for Stars & Stripes, men skoen er et hvidt lærred. Og ja, den forventes at komme i salg omkring starten af juli.


720-sålen spreder sig

Air Max 720 er lige kommet til salg i dag, så nu begynder processen med at sætte den voluminøse sål på andre modeller, og det virker som en god idé at starte med denne Air More Uptempo 720 QS, for det kræver sin overdel at matche den sål. Det går dog fint her, hvor de velkendte store bogstaver giver et godt modspil – og selvfølgelig skriver AIR og MAX på denne version. Det vides ikke, hvornår skoen kommer i handlen.


Air Jordan genopliver OG-version

For første gang siden 2000 sættes Air Jordan VI Retro OG ‘Infrared’ til salg. Der er tale om den model og colorway, som Michael Jordan bar, da han spillede NBA All Star-kampen i 1991. Den er klart til Air Jordan-nørderne, og de skal være klar den 16. februar klokken 9, hvor den bliver sat til salg for 1.550 kroner hos Nike.


Puma fornyer sci-fi-snøresystem

For godt to år siden løftede Puma sløret for sit Autodisc-system, der på mange måder skulle matche Nikes HyperAdapt og levere selvsnørende sko til folket. Så vidt vi ved, så kom den dog aldrig i handlen, men nu er Puma klar med et nyt system, Fit Intelligence, der på mange måder ligner en videre udvikling.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ligesom med Nikes seneste HyperAdapt kan Pumas version styres både på skoen og via en app, men Pumas system er placeret på vristen, mens Nike stadig har deres i sålen. Nike behøver dog ikke at frygte konkurrencen endnu, da Puma først forventer at få deres FI-system i handlen i 2020.


Adidas laver netsnøresystem

På den nye version af Deerupt S har Adidas tilføjet et overliggende net på både mellemsål og overdel, som samtidig bliver brugt til snørebåndene. Adidas har tidligere lavet noget lignende med Pharrell Williams på en Hu NMD, ligesom nettet minder om Pumas Netfit-system. Den nye Deerupt S skulle komme til salg den 28. februar.

Læs også: Underskriftsindsamling vil stoppe Nike Air Max 720 – logoskrift ligner Allah på arabisk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af