Ugens bedste sneaker-nyheder – Valentine’s, Salomons detaljer og ‘Game of Thrones’

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Valentine’s med Adidas

Ja, det er lige om hjørnet, og hvis din udkårne er sneaker-fan, så har Adidas den perfekte gave. Nemlig denne særudgave af Stan Smith, hvor farvedetaljerne er røde, og logostriberne selvfølgelig er erstattet af et hjerte – dog stadig med tre striber. Den fås også i omvendt colorway med rød som den bærende farve og koster 799 kroner hos Adidas.


Næste Yeezy 700 i rækken

Det er stadig vores yndlings-Yeezy-model, så selvom vi har set denne colorway før, så får I den lige igen on foot, da meget tyder på, at det bliver den næste i rækken, når den formentligt bliver sat til salg i marts. Mere info følger.


Flot farvespil

Nogle gange er det fedt bare at blive fænget af en ny colorway af en gammel kending, og det gør man med den iriserende effekt på mudguard’en Air Max 97, som eftersigende skulle komme i salg senere på måneden.


Salomon hitter

I takt med at de tekniske detaljer og outdoor-tøjet gør et voksende indtog i moden, som vi også så i København for en ugens tid siden, så stiger Salomons stjerne. Især på sneaker-siden så vi brandets detaljerige trail-sko både på catwalken og gaden. Nu er der så landet nye colorways af S/Lab XT-6 Softground ADV-modellen, som du blandt andet kan få fingre i hos Distance, hvor de koster 1.400 kroner.


Nye Hi-Tec-trail-modeller

Mens vi allerede så Flash ADV Racer sidste år, så er Hi-Tec klar med nye colorways af den voluminøse trail-sneaker denne sæson, og den minder stadig om et modsvar til Filas populære Disruptor 2. Naked har to nye versioner til 1.350 kroner.


Hi-Tec har også fundet denne BW Infinity frem fra arkiverne. De blev oprindeligt udgivet i 1989, og ja, da moden som bekendt går i ring, så passer den perfekt ned i tidens look med en mere underspillet trail-sål end Flash ADV Racer. Vi er i løbeterritorie her.


Klar til ‘Game of Thrones’-afslutning

Det er et halvt år siden, at de først ramte nettet, men nu nærmer releasedatoen sig for Adidas’ ‘Game of Thrones’-versionerede UltraBoost-serie. De seks colorways er lavet til House Lannister, House Stark, House Targaryen, Targaryens drager, White Walkers og Night’s Watch, og de skulle altså komme i salg, samtidig med at første afsnit af den ottende og sidste sæson rammer HBO Nordic den 15. april.


Gigi Hadid giver høje til Reebok-såler

Den populære fotomodel er klar med et nyt Reebok-samarbejde, der både inkluderer tøj og sneakers. Her er det selvfølgelig skoene, vi sætter fokus på, og de er faktisk ret sjove denne gang. Hadid har nemlig lavet platformsåler på Classic Leather- og Aztrek-modellerne, der med tilføjelsen af Double i navnet gør dig et par centimeter højere.


Det klæder især Aztrek-modellen, der bliver dad-sneaker-agtig i looket. Den koster 1.049 kroner hos Reebok, mens Classic Leather Double x Gigi Hadid koster 999 kroner.


Swoosh på afveje

Slam Jam vakte opmærksomhed med deres bud på Nike Blazer Mid, hvor de har vendt Swoosh’en på hovedet på indersiden af skoen. Der står Class og 77 på hælene, da modellen netop er fra 1977. Den har tidligere været ude i begrænset pre-order, men nu får du chancen igen, hvis du er med på looket.


Slam Jam sætter nemlig skoen til salg igen den 22. februar – også i deres webshop – til 1.050 kroner.


Adidas holder fast i dad-sneaker

Det kan virke ret vildt efterhånden, men rækken af voluminøse 90’er-silhuetter synes uendelig, og nu har Adidas igen fundet en model frem fra arkiverne. FYW S-97 stammer nemlig, som navnet afslører, fra 1997, og med sin boblende sål rammer den lige ned i dad-looket. Naked sætter den til salg for 1.300 kroner den 16 februar.


Converse klar til vandrestierne

Mens vi har set Matthew Williams tease han sko, hvor man kan træde ned i en større trail-sål og forvandle sine almindelige sko til et par terrængående af slagsen, så har JW Anderson eftersigende blandet Converses All Star-model med sålen fra brandets Run Star. Resultatet ligner netop, at man er trådt ned i en anden sål, og efter et begrænset drop skulle den nu komme til salg hos Converse på tirsdag den 12. februar.

Læs også: De bedste sneakers vi spottede under Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af